Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak sokan elköltözni...

Miért akarnak sokan elköltözni az országból a választási eredmény után?

Figyelt kérdés

Most láttam egy influencer posztját arról, hogy gondolatban ma elköltözött a választás miatt, és alatta sok sok komment ugyanerről. Hogy ők már költözni fognak hamarosan.

Ezek az emberek tényleg elmennek, vagy majd lehiggadnak 2 nap múlva?

Sajàt tapasztalatot is írhattok. Ti is költöztök külföldre?

2022. ápr. 4. 22:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi 5en vagyunk a családba, húgom,öcsém meg anyuék, és eddig nem akartam, most sem akarok, de mostmár én is az mondom, hogy jobb lenne kint, ettől függetlenül, nem holnap pakolunk és pápá stia mindenki, mé apu lediplomázik, az január, de utána 90%, hogy együnk, és szerintem, most azért tényleg sokan el fognak ,enni, egyszerűen a kilátástalanság miatt...én sem szeretnék itt gyereket, vagy egyáltalán egyetemre menni...
2022. ápr. 5. 22:28
 22/38 A kérdező kommentje:
Na a válaszolók közül elköltözött már valaki? Mert a dühöngő celebek úgy látom egyelőre még itt laknak az országban.
2022. máj. 4. 07:28
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy kérdező.
2022. máj. 4. 09:08
 24/38 anonim ***** válasza:
85%

Egy hónap alatt azért nem olyan egyszerű megtanulni egy új nyelvet, ledolgozni a felmondási időt, munkát és szállást találni, lebonyolítani a költözést, elintézni a papírokat, stb.

2022. máj. 4. 09:40
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
#22 Nagyobb baj, hogy te is itt laksz. :D
2022. máj. 4. 10:11
 26/38 A kérdező kommentje:
Én legalább nem mondok valótlan dolgokat.
2022. máj. 4. 11:01
 27/38 anonim ***** válasza:
81%

Mi számít valótlannak szerinted?

2022. máj. 4. 11:04
 28/38 A kérdező kommentje:
Mert neked nem tűnik fel, hogy ezen az oldalon bármelyik kategóriàt nézed,akkor az emberek nagy része hazudik?
2022. máj. 4. 11:24
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Más kategóriák más kérdéseinek mi köze ehhez? :D

2022. máj. 4. 11:27
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Inkább olvasgass a facebookon olyanokról akik kint vannak, hogy miért vannak kint. Meg nézz statisztikákat a kivándorlásról. Meg beszélgess mai fiatalokkal, tanulókkal. Meg nézz körbe mi van otthon, mert szép hogy elöre megy nem hátra, de 20 év alatt sem változott sok minden, ugyanaz a retek és kosz van mindenhol, egy helyben toporog az ország, az emberek 40 évesen le vannak használva, 50 évesen már a bicikli tol téged, az emberek tudatlanok, tájékozatlanok és a híradót mondják vissza. Rengetegen a hétköznapi szürkeségbe süppedve vegetálnak, totál reménytelenek, sokan csak panaszkodnak, aki halad a is nagyon lassan, egy kiegyensúlyozott stresszmentes élet csak mese habbal a számukra. Ezt elkeseredve látom minden alkalommal amikor "haza" megyek. Rettentöen lehangoló, és a második hét végére elegem is lesz belöle, örülök, hogy visszajöhetek ÉLNI.

Ajánlom menj ki egy fél évre te is, aztán írd meg mit tapasztaltál mikor hazamentél utána.

2022. máj. 4. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!