Miért vagytok elégedetlenek a választás eredményével?
Értem itt ezalatt...
Nagyon sok helyen olvasom, hogy ezek után indulnak ki külföldre, mert a Fidesz nyert, itt rossz világ jön sokak szerint stb.
Bár én még fiatal vagyok, nem mondom, hogy a baj nem velem van, de nem látom át, nem értem a logikát.
A mai világban volt itt minden az elmúlt 3-5 évben...koronavírus, háború, stb.
Szerintem az árak nagyban függnek ettől is, nem csak attól, hogy melyik kormány van megválasztva.
Sokan mit reméltek? Ezt nem rosszból kérdezem!
Sokak szerint miért lenne minden szép s jó, ha nem a Fideszt választották volna meg? Hiszen nem csak az országban, hanem a világban problémák vannak.
A kérdésem csupán kíváncsiság, hiszen mint írtam, ezt én meg nem látom teljesen át...
Én elégedett vagyok az eredménnyel. Mi Hazánk Mozgalom-ra szavaztam, és bejutottak. Az kicsit sem lepett meg, hogy a FIDESZ így "elverte" ezt a 6 párti "valami"-t, akik igazából saját magukat verték meg...
Amúgy jól látod. Nem a kormánytól, vagy Orbán Viktortól függ a Világválság. Mert az van sajnos. "Magas az infláció!"-mondják. Igaz, de a "csóró" Hollandiában jelenleg magasabb, mint nálunk. Nyersanyag hiány van az egész Világon. Ezért nem termelnek gyárak, és állnak le építkezések. Az Orosz-Ukrán háború még "rátett egy lapáttal" az alumíniumhiányra, ami tovább rontja a helyzetet. Valóban nehéz időszak jön, de nem csak Magyarországon. Ez van sajnos.
Mert ez már nem demokrácia, hanem egypártrendszer.Magyarul nincs esély az ellenzéknek.Nincsenek fékek és ellensúlyok,nincs felettük senki, aki azt mondaná "hé,ez egy társadalom, álljatok le,mert ez már sok".Diktatúra van, lassan a bíróságok is hatalom alá kerülnek, az ellenzékieket pedig kirekesztik a társadalomból.Ha pedig valakit megkérdezel,miért gyűlöli az ellenzéket azt feleli: Gyurcsány meg háború.
Más EU-s országban körberöhögik a magyarokat.
Itt volt a járvány,50 000 halott.
Korrupció, akár Dél-Amerikában.
Kórházak hogy néznek ki?
Ha csak ezt a hármat megoldotta volna a Fidesz, hidd el a legtöbb embernek semmi problémája nem lenne velük.Csak sajnos nem ez a helyzet.
Wow, megleptetek, mennyi segítő választ kaptam, ami még érthető is! (Őszintén szólva arra számítottam, hogy le leszek hurrogva a kérdéseim miatt)
Köszönöm mindenkinek, ment nektek a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!