Miért akarnak sokan elköltözni az országból a választási eredmény után?
Most láttam egy influencer posztját arról, hogy gondolatban ma elköltözött a választás miatt, és alatta sok sok komment ugyanerről. Hogy ők már költözni fognak hamarosan.
Ezek az emberek tényleg elmennek, vagy majd lehiggadnak 2 nap múlva?
Sajàt tapasztalatot is írhattok. Ti is költöztök külföldre?
Én sem a Fideszre szavaztam, de nem fogok dühöngeni a neten, hogy most azonnal pakolok. Itt a munkám,a családom. Hova menjek?
#2: Én is így érzem. Eltelik majd pár nap aztán mindenki éli tovább az életét ahogy eddig.
A nagjya lehiggad.
De egyébként a jövőkép hiánya általában az ok.
1. Ha nem-heteró vagy... akkor ezt fölösleges folytatnom miért:D
2.Ha fiatal vagy, el akarsz anyádéktól költözni de nincs gyereked... akkor nem költözöl el otthonról, mert az állam nem egít, a lakásárak meg utolérhetetlenek.
3. Ha van gyereked.. akkor ránézel az oktatási rendszerre és azt mondod, hogy hát külföldön még migránsként is jobb oktatást kap, mint itthon állampolgárként.
+1, azért ami propaganda itt folyik, az nagony leterheli az embert. Persze, sokan már megszoktunk a napi 80 miniferit, de amúgy ez nem természetes. Szóval... vannak olyan országok ahol el tudsz tölteni úgy akár heteket is, hogy hatalommal rendelkező emberek ne uszítanának egyik vagy másik csoport felé. Egyszerűen tele van a levegő gyűlölettel. De ez talán a legkisebb ok, ez csak simán életminőséget rombol.
A legtöbb valószínű hirtelen felindulásból mondja ezeket, de abszolút eltudom képzelni van az a réteg, akik tényleg komolyan gondolják a költözést.
Az ok egyértelmű. Olyan kormány marad hatalmon akik TÉNYLEG megtehetnek bármit és akik rájuk szavaztak nem tudják mit vállaltak.
Én lassan 1 éve költöztem el külföldre, és nagyon jól tettem. Időben elhagytam a süllyedő hajót. És ez egyben nagyon elszomorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!