Azok tényleg looserek, akik az ellenzéki összefogásra szavaztak?
"Szerintem nem olyan szörnyűek, mint sokan hiszik."
Szerintem sem, mert nem bológató Jánosok!! valójában jót akarnak!!!
"Bár MZP-re is kiváncsi lettem volna"
Sajnos ebben a világban nem adhat esélyt senki kisérletezésre! Nincs olyan esély, ha nem sikerül, majd belejön!!!
Mindenki arra a pártra szavazzon amelyik az ő érdekeit képviseli.
Aki meg nem tudja eldönteni, hogy ki képviseli az érdekeit csak másoknak akar megfelelni az ne menjen szavazni
"Mindenki arra a pártra szavazzon amelyik az ő érdekeit képviseli."
Ez igaz!! Sajnos csak valami politikus szövegnek értendő!!
De élesíthetjük, a gondolatmeneted! Mit adot Orbán Viktor az országnak, és mit adot Márki Zay Péter?
"Aki meg nem tudja eldönteni, hogy ki képviseli az érdekeit csak másoknak akar megfelelni"
Ki képviseli az érdekeit?? Egy külföldre szakadt hazánk fia??
"Nem feltétlenül. A két másik párt, mely bejutott Kelet felé húzna, amellyel elárulja alapító atyáink azon akaratát, hogy a Nyugathoz tartozzunk."
Tévedés! Bocs! Te sem egy bolba jársz vásárolni, hogy mindent beszerezz!!! Egy országra ugyan ez igaz!!!
Másrészről:
Pl: Németország is ellenzi az Orosz gázcsapok elzárását, mert összeomlana az ország!! Akkor velük mi a helyzet??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!