Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivándorlási szándék! Mekkora...

Kivándorlási szándék! Mekkora veszélyt jelent a tömeges kivándorlás?

Figyelt kérdés

Igen, én is itt hagyom az országot, de kérdem én, hogy ezt nem gondolják a Fideszesek lesújtó problémának?

Tényleg ennyire menthetetlen lett ez a nemzet?

Az én végzős egyetemista szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan menni akar 1 pedig menni akar, de nem nagyon mer belvágni!

Tényleg menthetetlen nép a magyar?

AZON TROLL KOMMENTEKRE, HOGY LEHET MENNI ÉS MÉG SEGITEL IS CSOMAGOLNI NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!

2022. ápr. 4. 18:45
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező Norvégiát ajánlom. Nagyon szép ország, jó egészségügy, jó oktatás. És csak 3-4 millió az induló költség.
2022. ápr. 4. 20:13
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

Trollok kíméljék, de azért direkt próbálja provokálni az embereket.

Pedig annyira egyszerű ez a dolog, ha menni akarnak hát menjenek. Aki menni akar nem itt fog a neten szórakozni, hogy menni akarok, most mit szóltok, ugye mennyire sajnáljátok hogy megyek, hanem fogja magát és megy.

2022. ápr. 5. 00:54
 43/47 anonim ***** válasza:
23%
Na kérdező elmentél már?
2022. ápr. 6. 08:55
 44/47 A kérdező kommentje:

Kedves 43-mas!

Csak, hogy tudj irigykedni!

Igen, igen tegnap sikerült otthagynom kicsiny hazámat, egy szebb élet reményében!

Már most többszörös anyagi megbecsülést nyújtó munkát sikerült találnom! Hétfőn munkába is állok! Bízom abban, hogy itt egy gyűlöletmentes, elfogadó társadalomban élhetem tovább életem és tervezhetem jövőmet!

Ti meg csak gyilkoljátok egymást továbbra is, gyűlölködjetek, fröcsögjetek alázátok embertársaitokat! Ja és robotoljatok továbbra is lassan-lassan éhbérért!

Kívánom, hogy Te Magyarországon találd meg számításaid!

2022. ápr. 8. 15:08
 45/47 anonim ***** válasza:
68%
Na ennyire unatkozol abban a csodálatos új országban hogy ráérsz ide visszajönni picit provokálni az embereket? :O
2022. ápr. 8. 17:33
 46/47 A kérdező kommentje:

Kérdésre válaszoltam!

Ha nem válaszolok: "Na milyen nagy volt a szája, közben meg már válaszolni se válaszol, mert azóta is csak itthol eszi a fene!"

A magyar mentalitást jól tükrözi

2022. ápr. 8. 19:43
 47/47 anonim ***** válasza:
67%
Mi a helyzet külföldön? Megvetted már a kacsabalábonforgó palotádat?🙂
2022. ápr. 16. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!