Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivándorlási szándék! Mekkora...

Kivándorlási szándék! Mekkora veszélyt jelent a tömeges kivándorlás?

Figyelt kérdés

Igen, én is itt hagyom az országot, de kérdem én, hogy ezt nem gondolják a Fideszesek lesújtó problémának?

Tényleg ennyire menthetetlen lett ez a nemzet?

Az én végzős egyetemista szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan menni akar 1 pedig menni akar, de nem nagyon mer belvágni!

Tényleg menthetetlen nép a magyar?

AZON TROLL KOMMENTEKRE, HOGY LEHET MENNI ÉS MÉG SEGITEL IS CSOMAGOLNI NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!

2022. ápr. 4. 18:45
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Attól mert egy kókler, akkor mindegyik az?

2022. ápr. 4. 19:12
 32/47 anonim ***** válasza:
2%
Neked nem az én gyerekemmel kell foglalkoznod, hanem magaddal. Na bepakoltál már?
2022. ápr. 4. 19:13
 33/47 anonim ***** válasza:
2%

Most azt hiszed, h ezzel sakkban tarthatsz bárkit is, h jajjajj te elmész?😂

Menjél el! Senkitse érdekel. Itt vagy még?

2022. ápr. 4. 19:15
 34/47 anonim ***** válasza:
96%
Azt hittem utáljátok az ukránokat, arabokat. De ezek szerint nem és ez azért jó hír, mert így multikultivá, színesebbé válhat az ország. Éljen a nyílt társadalom!
2022. ápr. 4. 19:16
 35/47 A kérdező kommentje:

Meglátszik az értelmi színvonal!

#34 Ki mondott ilyet? Megy a szövegértés? Menjél inkább segíts a vezérnek mivel magyarázza a jogállamisági mechanizmust!

2022. ápr. 4. 19:17
 36/47 anonim ***** válasza:
3%

Minek kell ilyen kérdést kiírni? Senkit se érdekel, h elmész. Láthatod a hozzászólásokból.

Menjél el, aztán 5 év múlva majd megmutathatod a menő saját külföldi házadat. Jó utat kívánok neked.

2022. ápr. 4. 19:25
 37/47 anonim ***** válasza:
73%
Hiába akar kimenni sok fiatal, főleg (talán túlzottan is liberális lmbtq+~ csillag szivárványpóni) egyetemista, nem biztos, hogy találnak munkát. Ha eddig nem volt gyakorlatuk esélytelen, bölcsész diplomával dettó. Itthon erősen elméleti alapú képzések vannak, amiket sok munkáltató nem szeret. Hacsak nem 5 év gyakorlattal rendelkező ismerőseid vannak, akik folyékonyan beszélnek nyelveket és legalább ápolók, rezidensek, infósok vagy mérnökök. Hát nem igazán fog menni, tényleg marad a gyorsétterem, mosogatás, esetleg szerencsésebbeknek aktatologatás vagy kisbolt. Kivéve, ha kint él valakid. Most mindenhol zűrzavar van, féltik az országok a gazdaságukat, egyedül a gyárak várják tárt karokkal a vendégmunkást.
2022. ápr. 4. 19:32
 38/47 anonim ***** válasza:
15%

Dehogy mész sehová! Itthon maradsz, mert tehetséged nincs külföldön újrakezdeni. Ha lenne, nem itt szövegelnél, hanem küldenéd jelentkezésedet interjúkra. Bőszen keresnéd lakhatásod, érdeklődnél eü.biztosításodról, bankodról, készülődnél az utazáshoz.

Kamuflázs vagy!

2022. ápr. 4. 19:37
 39/47 A kérdező kommentje:
39-es! Ezzel csúnyán mellélőttél! Képzeld ezek megtörténtek!
2022. ápr. 4. 19:48
 40/47 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, nem itt kell írogatni, hanem menni kell. Senki sem marasztal látod a válaszokból. Ne húzdd az időt, tipli.
2022. ápr. 4. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!