Kivándorlási szándék! Mekkora veszélyt jelent a tömeges kivándorlás?
Igen, én is itt hagyom az országot, de kérdem én, hogy ezt nem gondolják a Fideszesek lesújtó problémának?
Tényleg ennyire menthetetlen lett ez a nemzet?
Az én végzős egyetemista szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan menni akar 1 pedig menni akar, de nem nagyon mer belvágni!
Tényleg menthetetlen nép a magyar?
AZON TROLL KOMMENTEKRE, HOGY LEHET MENNI ÉS MÉG SEGITEL IS CSOMAGOLNI NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!
Attól mert egy kókler, akkor mindegyik az?
Most azt hiszed, h ezzel sakkban tarthatsz bárkit is, h jajjajj te elmész?😂
Menjél el! Senkitse érdekel. Itt vagy még?
Meglátszik az értelmi színvonal!
#34 Ki mondott ilyet? Megy a szövegértés? Menjél inkább segíts a vezérnek mivel magyarázza a jogállamisági mechanizmust!
Minek kell ilyen kérdést kiírni? Senkit se érdekel, h elmész. Láthatod a hozzászólásokból.
Menjél el, aztán 5 év múlva majd megmutathatod a menő saját külföldi házadat. Jó utat kívánok neked.
Dehogy mész sehová! Itthon maradsz, mert tehetséged nincs külföldön újrakezdeni. Ha lenne, nem itt szövegelnél, hanem küldenéd jelentkezésedet interjúkra. Bőszen keresnéd lakhatásod, érdeklődnél eü.biztosításodról, bankodról, készülődnél az utazáshoz.
Kamuflázs vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!