Kivándorlási szándék! Mekkora veszélyt jelent a tömeges kivándorlás?
Igen, én is itt hagyom az országot, de kérdem én, hogy ezt nem gondolják a Fideszesek lesújtó problémának?
Tényleg ennyire menthetetlen lett ez a nemzet?
Az én végzős egyetemista szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan menni akar 1 pedig menni akar, de nem nagyon mer belvágni!
Tényleg menthetetlen nép a magyar?
AZON TROLL KOMMENTEKRE, HOGY LEHET MENNI ÉS MÉG SEGITEL IS CSOMAGOLNI NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!
Mellesleg drága Fideszes nemzeti emberek!
Mit szóltok, ahhoz, hogy az Unió elinditja a jogállamisági mechanizmust?
Ja semmit, a gonosz nyugat ugye!
Amiért harcoltak nagyszüleid, szüleid 56-ban, ugyanaz a rendszer rjott vissza!
Na a magyar diplomások nagy része jó nagy kókler. Én pl magyar fogorvosban már nem bízom, 2 fogamat is elcsesztek. Csakis arabokhoz járok már.
Úgyhogy menjél csak egészészen nyugodtan. Senkise érdekelsz.
Senkise pótolhatatlan úgyhogy menjél csak nyugodtan.
Ahogy fentebb írták Magyarország már tele van külföldi orvosokkal. A multikban is egy rakat külföldi mérnök, programozó van.
Senki nem fogja síratni a most végző, 0 gyakorlati tudással rendelkező egyetemistákat.
A kommentek jól tükrözik a magyar mentalitást!
A magyar orvosok menjenek külföldre, az arab orvosok pedig jöjjenek!
Minden értek!
Egyébként direkt jeleztem, hogy FRÖCSÖGŐ kommenteket nem kérek!
Gyorsítja az ország elöregedését, ami növeli a kiadásokat, és csökkenti az adóbevételeket.
De ennek az országnak sajnos ez lesz a vége, reménytelensége, és fejlődni képtelensége miatt szép lassan egy nyugdíjas, rézbőrűs országgá válik, majd kihal/beolvad.
Csak éppen ne felejtsétek, ha majd a gyereketek, unokátok jelzi neked, hogy csomagol!
Aztán lehet sírni, hogy évente 1x látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!