Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak most kivándorolnak?

A baloldaliak most kivándorolnak?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan írták a közösségi médiában, hogy ha a Fidesz nyer elköltöznek az országból, és MZP is megemlítette tegnap este. Vajon beváltják az ígéretüket?

2022. ápr. 4. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kifejtem kommentben
26 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha eddig nem tették, szerinted most fognak?
2022. ápr. 4. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Remélem igen. :)
2022. ápr. 4. 12:39
 3/18 anonim ***** válasza:
20%
Reméljük az összes ballibsi fiatal egytől eggyig kivándorol, nem fognak hiányozni!
2022. ápr. 4. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

"Nagyon sokan írták a közösségi médiában, hogy ha a Fidesz nyer elköltöznek az országból"

Ezt úgy hívják, hogy mártírkodás.

Mellesleg a neten bárki bármit írhat, fotelból monitor előtt ülve azt ír amit akar.

2022. ápr. 4. 12:40
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem ettől függ. Én amikor kijöttem nem a 2018-as választás miatt jöttem ki. Habár ilyenkor sok ember fejében megfordul ez a dolog de nagyon minimálisan mennek ki ez miatt az emberek
2022. ápr. 4. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem, csak a vereség utáni csalódottság, ami érthető...

Egy biztos, 3 vereség és 12 év bizonyítja.. és most már itt az ideje, főleg az ellenzéki szavazóknak megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy el kell engedni a jelenlegi ellenzéki pártok kezeit, velük nem lehet választást nyerni ,nem képesek megszólítani a bizonytalanokat, sem a kiábrándult fideszesek... ha még továbbra is ragaszkodtok hozzájuk, meg ismételgetitek, hogy orr befogva lehet rájuk szavazni, akkor már most 2022-ben jelzem, hogy lehet a 2026-os Fidesz győzelemhez gratulálni..új politikusokra és új ellenzéki pártra van szükség, igen lehet hogy nekik is kevés esélyük lesz a változásra, de még így is sokkal több esélye van a ma még ismeretlen pártnak, mint a mostani ellenzéki pártoknak és politikusoknak. Ezen kell most az ellenzéki szavazóknak gondolkodni, az LMP, PM, MSZP, 4, azaz négy éve 5% alatti pártok 4 év alatt senkit nem tudtak megszólítani...szomorú, de ezek a tények.

2022. ápr. 4. 12:43
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Ne zavarjon benneteket hogy pont azok mentek már külföldre akik megtehették akármikor, lesz olyan is aki befejezi a tanulmányait és kint kezdi el a dolgokat.

A cigány, a kis gyerekes, és a tanulatlan ragadt le eddig is ebben az országban.

2022. ápr. 4. 12:44
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon remélem! Majd más ország kínlódik velük tovább.
2022. ápr. 4. 12:44
 9/18 anonim ***** válasza:
15%
Remélem, előbb-utóbb nyugaton is lesz konzervatív fordulat, aztán ott is ríhatnak a libsik, hogy nem úgy van, ahogy ők szeretnék.
2022. ápr. 4. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem hiszem, hogy kimennek...

Kint drága a benzin, gáz, kenyér...

2022. ápr. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!