Kivándorlási szándék! Mekkora veszélyt jelent a tömeges kivándorlás?
Igen, én is itt hagyom az országot, de kérdem én, hogy ezt nem gondolják a Fideszesek lesújtó problémának?
Tényleg ennyire menthetetlen lett ez a nemzet?
Az én végzős egyetemista szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan menni akar 1 pedig menni akar, de nem nagyon mer belvágni!
Tényleg menthetetlen nép a magyar?
AZON TROLL KOMMENTEKRE, HOGY LEHET MENNI ÉS MÉG SEGITEL IS CSOMAGOLNI NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!
Én úgy gondolom, hogy problémának érzik ők is, de annyira mindent alárendeltek a választási győzelemnek, hogy "majd megoldják utána valahogy". Nem tartom kizártnak, hogy tényleg sokan elindulnak, de nem annyian, hogy kiürüljön az ország. Oké, a te baráti körödnek a fele most ezt gondolja, de közel sem biztos az még, hogy így is lesz. Nekem pl szintén huszonéves egyetemista társaságban senki nem mondta ezt, egyszerűen sajnos(??) nem vagyunk olyan helyzetben. Úgyhogy ez a te saját kis véleménybuborékod, ne kezeld tényként, hogy a fiatalok fele le fog lépni, mert nem így lesz.
(Mielőtt valaki azt hinné, hogy fideszes vagyok, elárulom, hogy nem. Számítottam a győzelmükre, de nem rájuk szavaztam.)
Semekkorát.
A balliberális sajtó,ma´r az 1800.as végén kezdte a témát, akkor is az ország kiüresedését vizionálta. Akkor jöttek a világhóborúk, Magyarország ii. világháborús ember vesztésege összesne kb 1 millió fö, akkor jöt 56 amikor 2 hónap alatt 200 ezren léptek le, akkor jött a rendszerváltás, akkor sokan megindultak Amerikába, akkor jött a 2000-es évek, akkor meg kitört a London láz.
És még mindig nem üresedett ki az ország
Na megjelentek a drága Fideszesek! Ennyire sötétek vagytok?
Nem csak én személy szerint fogok menni hanem rengeteg fiatal!
Ide jönnek a diplomások?
Ne viccelj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!