Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz győzött, tényleg...

Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 04:55
 71/96 anonim ***** válasza:
82%
66 szerencsés vagy, nálam a Fidesz reklámokat tolták ezerrel, pedig nem követem őket. Tesómmal előfizettünk prémiumra, azóta nyugi van. De kisgyerekes kollégámnak is tele lett a töke, hogy egy mesét sem tudtak megnézni a gyerekekkel a fideszes reklám nélkül a youtube-on, ők meg ezért fizettek elő.
2022. ápr. 4. 20:07
 72/96 anonim ***** válasza:
79%
71. Egy Adblock-kal még fizetni se kellett volna...
2022. ápr. 4. 20:42
 73/96 anonim ***** válasza:
67%
Cserébe más oldalt nem tudtam használni Adblock mellett. Nekem az sajnos nem volt már opció, és nem is volt hibátlan.
2022. ápr. 4. 20:48
 74/96 anonim ***** válasza:
90%
Én már nagyon nem vagyok fiatal, mindig jobb oldali ember voltam, második ciklusáig a Fideszt is támogattam de ahogy látom, és Orbánt ahogy vissza tolódik a régi kommunista rendszer felé én most először az életben az ellenzékre viksoltam és szívből drukkoltam hogy váltsák le ezt a veszélyes rezsimet. Úgy gondoltam mások is így tesznek. Nem így lett. És már csak a ti, a mai fiatalok érdekében is hogy ne kelljen átélniük azt amit nekünk kellett. Nem tudom hogy mi lesz Orbánékkal, annyira beívódott már és elhatalmasodott a korrupt rendszere hogy fel kell állni a székből és nem hagyni, ki kell állnotok az igazságotokért, a szabadságért hogy értsen a szóból. Interneten nem lehet, nem értek el vele semmit.
2022. ápr. 5. 00:01
 75/96 anonim ***** válasza:
88%

Április 3.-án tapsvihar közepette vetettek véget a demokráciának. Most szépen kicsinálják az ellenzék maradványait is.

Nevetséges! 4 évente 5 perc egy 6 párti koalíciónak a TV-ben. És az emberek ehhez még tapsolnak is.

Ameddig nem tudja elérni az agyhalott M1-en nevelkedett idősebb korosztályt az ellenzék addig fogalmam sincs hogyan tudnának nyerni.

A közmédia teljesen a Fideszé. A rendszert talán nem is lehet megdönteni mert elért egy olyan diktatórikus szintet ahonnan esélytelen az egész. Pont úgy mint Észak-Koreában vagy Oroszországban...

Hogy mit tartogat a jövő? Az EU elzár minden pénzcsapot. Vesszük fel a Kínai hiteleket és közeledünk Oroszország és Kína felé míg a többi ország mind elfordul tőlünk. A megélhetés tovább romlik. A hiányt hogy az idősebb nyugdíjas korosztály meg ne dögöljön éhen a fiatalabb korosztály fizeti meg. Egyszerűen átterelik az adóterheket/támogatásokat.

Minden gazdasági problémát meg ráfogják az Ellenzékre/ Gyurcsányra/ Sorosra / Brüsszelre / Háborúra / Covid-ra / EU-ra / Migránsokra.

Szóval mindenki hibás lesz kivéve Orbán és a Fidesz. Röviden ennyi....

2022. ápr. 5. 01:32
 76/96 anonim ***** válasza:
92%

Én rendszeresen kaptam smst a fidesztől, még a választás reggelén is hogy Rájuk szavazzak és védjem meg a gyerekeimet(nincs gyerekem).

A tvben állandóan ez ment, 5 éves unokahúgom elsírta magát és ijedten kérdezte mitől kell őket megvédeni jön-e a háború. Gratulálok a fidesznek akik elültették a rettegés magvait kicsi gyerekekben, és teljesen semmibe veszik egymás elfogadását. Olyanok mint a nácik, nekik csak az "árja" magyar a megfelelő. Harsogja ezt egy cigány vezető....

2022. ápr. 5. 06:23
 77/96 anonim ***** válasza:
91%

70es igen de nem a Figyiszt..legalábbis akinél 2 bitnél több agysejtjük van, és akik nem szorultak rá a zsák krumplira.

De majd ha jönnek hamarosan a fidesz megszorításai remélem akkor is boldogok lesztek

2022. ápr. 5. 06:30
 78/96 anonim válasza:
94%

Minden nagy politikus úgymond jó pszichológus is. A fidesz az érzéseinkre hat, 2 dologról győzi meg az embert. Szavazni kell és rá kell szavazni. Most is egyszerű volt a kampány, háború vagy béke. De emellé még egy gyermekvédelmi népszavazás sem ártott hogy a szülőket felhergelje meg kell védeni a gyerekeket és ahhoz el kell menni szavazni.

Amit még gerinctelennek tartok, hogy a haszon kell az uniótól és oroszországtól is de tökösen odaállni valaki mellé az már nem megy és megjegyzem egy vélemény nyilvánításhoz nem kell fegyvereket küldeni.

Az ellenzék igaz lepkefing volt de a változás akár jó akár rossz irányba kellett volna, kellett volna az új impulzus a politikának.

2022. ápr. 5. 10:38
 79/96 anonim ***** válasza:
6%

76 én nem kaptam smst sehonnan, osváth zsolti hívott hogy szavazzak a libsikre, ennyi. A netes hirdetések felváltva jöttek jobbról balról.

Osváth zsolti honnan vette szerintetek az elhunyt anyukám számát?

2022. ápr. 5. 11:02
 80/96 Odüsszeusz92 ***** válasza:
64%
Orbán ismeri leginkább a társadalmat (a vidékieket az ellenzék alig ismeri) és a társadalom vágyaihoz alkalmazkodik, főleg kommunikációs szinten. Övé a média 90%-a, a legtöbb erőforrás is az övé magasan és ő a legjobb hatalomtechnikus.
2022. ápr. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!