Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz győzött, tényleg...

Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 04:55
 41/96 anonim ***** válasza:
53%
Megéltem az előző válságot, ugyanarra rohanunk. Majd a fideszesek lepődjenek meg, jó?
2022. ápr. 4. 08:23
 42/96 anonim ***** válasza:
78%
Amíg Gyurcsány politizál, addig a Fidesz leválthatatlan.
2022. ápr. 4. 09:21
 43/96 anonim ***** válasza:
42%
Ezzel a rendszerrel amit kiépítettek sztem leválthatatlanok. Plusz a sok ostoba mindent elhisz nekik fenntartasok nélkül
2022. ápr. 4. 09:39
 44/96 kretens ***** válasza:
63%
Én egy fideszes szavazót sem szeretnék soha meghallani hogy panaszkodik.Akik eddig a fideszre szavaztak morálisan nincs létjogosultságuk többé már mást választani.Legyen gerincük.A bölcsőtől a sirig csak a fidesz lebeghet a szemük előtt mert csak ehhez van joguk.Az egy nagyon gusztustalan ember alatti cselekedet lenne tőlük ha valami miatt nem úgy történnek majd a dolgok ahogy a pásztoruk elképzelte és fokozatosan nyirva lenne a birkák bundája és hirtelen más gazdát akarnának választani.Egyébként meg milyen alapon mutogathatnának az ellenzékre ha már 12-éve ők vannak hatalmon?Nem az ellenzék kormányoz 12-éve nem az ellenzék kezében van a költségvetés és a pénzek elosztása.Hamarosan sötét idők jönnek europára de legyen gerincetek fideszesek és jó alattvalóként tüzön vizen át ti csak viktorotokat követhetitek ellentmondás-opció nem létezhet számotokra vezéretekkel szemben.
2022. ápr. 4. 10:12
 45/96 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen birka népséggel eléggé úgy tűnik. Az embereknek jó az hogy mi vagyunk a legkorruptabb ország az EU-ban, hogy emiatt nem kapunk több EU-s támogatást, hogy hihetetlen nagy az infláció és az államadósság, valamint a költségvetéssel sem tudnak rendesen gazdálkodni. A fidesz ott hazudik ahol csak tud, és az emberek ezt el is hiszik, innentől kezdve ez teljesen reménytelen, főleg hogy az ország felének az IQ szintje örülünk ha a 2 számjegyet eléri és ismer egyáltalán másik pártot a FIDESZ-en kívül.
2022. ápr. 4. 10:33
 46/96 anonim ***** válasza:
67%
Minden esetre a FIDESZ most saját magának idézte elő ezt a válságot, én lennék a legboldogabb ha belebuknának, csak sajnos nem fognak.
2022. ápr. 4. 10:40
 47/96 anonim ***** válasza:
82%
#46 ne akarj ilyet! Az minimum egy államcsődöt vagy még durvább dolgokat jelentene. Az senkinek nem lenne jó.
2022. ápr. 4. 12:43
 48/96 anonim ***** válasza:
59%
A kérdésről én csak a véleményemet tudom leírni. Éppen ezért csak a saját véleményemet írom le. Ugyanakkor ki jelentem, egyik pártnak sem vagyok tagja. Igy pártatlanul írom le véleményemet. A véleményem pedig a következő: Amíg az ellenzéki oldalon csak a sár dobálózás megy, és az újjal mutogatás egymásra. Addig a Fidesznek nem lesz alternatívája. És épp ezért tudott a Fidesz győzni. Ráadásul az ellenzéknek programja sem volt. Szóval, úgy mond borítékolható volt, az hogy a Fidesz ki magaslóan nagy előfölénnyel kétharmados többséggel győz. És ha az ellenzék nem változat a hozzá állásán, akkor még 2026-ban is a Fidesz fog győzni. Ugyanis ma Magyarországon nincsen igazi kihívója a Fidesznek. Az ellenzék meg nem ellenfél a Fidesz számára. Most nyugodtan le pontozhatsz. De még mielőtt le pontoznál, gondold végig hogy mégis miért győzött ötödszőr is zsinórban a Fidesz.
2022. ápr. 4. 12:46
 49/96 anonim válasza:
28%

Világszerte válság van! Itt is,de Vitya legalább próbál tenni érte,hogy minél kevésbbé érezzük.

Szép kis ellenzéki összefogás volt mikor vesztettek,Jakab meg mint egy hisztis kisfiú rögtön Mz/x en verte le,őt okolta.

Ezt elkúrták... megint! Magyarország döntött,remeljuk most már az unio is felfogja!

2022. ápr. 4. 14:25
 50/96 anonim ***** válasza:
66%
A közmunkások, csicskások, maffiózók, nyugdíjasok kormányt alapítottak. Ők nem tájékozódnak, volt nagyon jó programja az ellenzéknek ami nem juthatott el senkihez. A Fidesznek ezzel szemben semmi csak a korrupció folytatása és riogatás.
2022. ápr. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!