Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz győzött, tényleg...

Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 04:55
 61/96 anonim ***** válasza:
74%

60-as vagyok

Egy felkapottabb youtube videót megnéz kb negyed-félméllió ember (ez már magas szám) a TV-ben pedig 7millió ember nézi és hallgatja napi szinten. Kicsit magy a kontraszt szerintem, az internet szabad ugyan, de kicsi a közönsége a közmédiához képest.

2022. ápr. 4. 19:11
 62/96 anonim ***** válasza:
71%
57. "Szabad". Igen, jó, hogy idézőjelbe tetted, így korrekt. Amikor egy pártot cenzúráz a Facebook, videókat töröl a YouTube, mert nem tetszik nekik az igazság, de azért a gyilkolászós videók fent lehetnek. Ha ez a szabad internet világa, meg úgy en bloc ez a szabadság, akkor nincs is több kérdésem.
2022. ápr. 4. 19:11
 63/96 anonim ***** válasza:
5%

59-es: ezért mondom, hogy itt nem a Fidesz győzött, hanem az ellenzék vesztett, de nagyon.

57-es: köszi. :) Persze nem mondom, hogy az utolsó borsodi zsákfaluban is így van, vagy egy tanyán, de ott meg az unokák feladata "felvilágosítani" a nagyit, ha fel akarják. Pár 444-es videót belöknek a nagymutter telóján, aztán a YouTube algo már csak balos videókat fog bedobálni neki. :D

A média okolása csak kifogás a saját gyengeségükre. Viseljék el, hogy szar ötlet volt a felszalámizott baloldalt újra egybegyúrni, meg hozzávenni egy gerincétől megfosztott Jobbikot. Remélem hamvaiból újra feltámad az ellenzék és csinálnak valamit, de addig én sem látok jobb alternatívát a Fidesznél, ezt totál objektíven mondom.

A legtöbb barátom azzal jön, hogy "de hát meg sem tudjuk nézni, hogy hogy kormányozna az ellenzék". Nekem épp elég töketlennek tűntek a kampány alatt is. Az meg ahogy most mutogatnak egymásra és valószínűleg a 10 kispártból lesz 20 mikro-párt, az mindent elmond.

2022. ápr. 4. 19:12
 64/96 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért tűnhettek töketlennek, holott a FIDESZ mégcsak energiát se fektetett az egészbe, bár már 12 éve nem fektet bele szóval gondolom ez a jól bevált recept taktika lehet
2022. ápr. 4. 19:19
 65/96 anonim ***** válasza:
32%

Attól, hogy a Fidesz nem tesz energiát a kampányba még tűnhet töketlennek az ellenzék. Súlytalan, nulla karizma, meg eleve az egész összeálláítás egy agyrém (nekem) a fentebb említett okokból.

A Fidesz "kampánya" az ellenzéket és a saját szavazóit minősíti, hogy ez is elég az ellenzék ellen, illetve hogy annyira idiótának nézik a saját szavazóikat, hogy így kell megszólítani őket, hogy "MZP = Gyurcsány". :D Én ha Fideszes lennék, akkor kurvára meg lennék sértve ezzel a leereszkedő kommunikációval.

2022. ápr. 4. 19:26
 66/96 anonim ***** válasza:
21%

60# ez nem igaz, nekem egyenlő számban dobta a yt a reklámokat, 50-50%.

Értem, h próbálod valamire fogni a kétharmados győzelmet, de rossz helyen kapirgálsz

2022. ápr. 4. 19:33
 67/96 anonim ***** válasza:
83%

amúgy #40-es miért úgy kell gondolkodni, hogy egy párt legyen mindenki felett?

"Ez a bagázs semmit nem változott, és most már így több párttal összetömörülve, pláne nem tudnának egy országot normálisan irányítani."

a mondat első felére nem tudjuk a választ, mert a semmit az nem igaz, hogy mennyit az kérdéses

az meg, hogy több párt? mintha erről szólna a demokrácia: párbeszédekről, nem arról, hogy egyvalaki azt csinál amit akar, mert más úgysem szólhat bele

mondjuk a normális párbeszédhez mindkét oldalról ki kellene seperni mindenkit, mert ezek teljesen képtelenek rá

2022. ápr. 4. 19:43
 68/96 anonim ***** válasza:
86%

Irigyellek, mert én minden videó előtt láttam a kötelező mini feris és MZP-s lejárató videókat.

2022. ápr. 4. 20:01
 69/96 anonim ***** válasza:
88%
Rendesen örültem egy Lindor reklámnak :D
2022. ápr. 4. 20:02
 70/96 anonim ***** válasza:
27%
A fideszen kívül minden képviselőnek le kéne mondania a mandátumáról, hisz a magyarok többsége egypártrendszert szeretne.
2022. ápr. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!