Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?
2014 és 2022 béreit hasonlítottam össze.
És több mint dupjája lett a fizetések, de tudok 3szoros is.
Pesten is nőttek a fizetések 2014ben egy betanított munkás keresett nettó 80at 3 műszakban ma már 250 nettót is megkapja.
Diplomámmal 2015 tájékán lehetett kapni alig 160 nettót, ma akár 400 nettót is meg lehet kapni.
2014 tájékán egy hentes, asztalos lakatos, stb örült ha kapott nettó 80at, amikor panaszkodott leordították, ha mérnök lenne ehetne a hó végén, ma már a hónap végi evés nem mérnöki jogkör.
"Kíváncsi vagyok akkor a tisztelt fidesz szavazóknak hogy fog állni a szája ha Orbán rövidesen bevezeti a már pedzegetett szigorításait. Remélem akkor is lelkesen tapsolnak neki ha 1000 forint lesz egy kiló kenyér."
Le merem fogadni már most, hogy úgy fogják kommunikálni, hogy az egész a Gyurcsány meg a Soros miatt van. És ők a szentek, akik megvédenek bennünket, kizárólag nekik köszönhetjük, hogy csak 1000 Ft a kenyér és nem 5000.
32es oké ez mind szép és jó.
2014ben kerestem 100 ezret. 20 ezer volt az albérlet, 5 ezer a rezsi. 20 ezerből ettem egy hónapig, 3000 volt a havi bérlet. Félre tudtam tenni havi 50 ezret. Évente tudtam menni nyaralni
2022 220 ezer a fizetésem. 120 ezer az albérlet, 30 ezer a rezsi, 50 998oezerből eszem, 10500 a havibérlet. Nem tudok félretenni semennyit és nem eszem luxus dolgokat. Nyaralni 8 éve nem voltam.
Ha az ellenzék valaha is hatalomra kerülne, olyan embertelen pusztítást végeznének, hogy egy hónap múlva, már mindenki visszasírná a Fideszt.
Akik ennyire kormányváltást akarnak, azok emlékeznek egyáltalán, hogy mi volt anno a 8 éves pokol alatt, amikor a bal oldal volt az uralmon? Vagy még túl fiatalok voltak akkor, és nem fogták fel, hogy mi történik?
A baloldal lenullázta az országot! Kiszipolyozta, tönkre tette, eladósította. De valami embertelen módon tönkretette az országot.
Akik kitartó Fidesz szavazók, azok nagyon jól tudják, hogy ezeket sosem szabad újra hatalomra juttatni.
És most nem azt mondom, hogy a Fidesz tökéletes, mert messze nem az. Nyilván vannak olyan dolgok, amikben az ország jobban működhetne, de akik ennyit nyavalyognak a kormány miatt, azokat szíves örömest visszahelyezném egy kicsit abba a rendszerbe, ami anno a Gyurcsány kormány alatt volt. Ez a bagázs semmit nem változott, és most már így több párttal összetömörülve, pláne nem tudnának egy országot normálisan irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!