Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz győzött, tényleg...

Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 04:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
90%
A Fideszt lehetetlen leváltani, úgy tervezték meg az egész rendszert, hogy lehetetlen legyen, ebbe beletartozik: a gyermekvédelmi népszavazás, az összes tv csatorna megvásárlása, az összes közösségi média megvásárlása, stb. És ezt mind az ellopott milliárdokból alkotják, ami az ellenzéknek nincs, úgyhogy nem lehet leváltani. És ennek súlyos következményei lesznek, tovább lopnak, az EU, mint Magyarországot, egy kis semmi országot, simán kipenderíti az EU-ból, aztán nézhet az egész ország. Komolyan mindenkinek ajánlom a költözést, nyilván nem úgy, hogy ma összepakolunk, holnap máe itt sem vagyunk, de a jövőre nézve.
2022. ápr. 5. 22:48
 92/96 anonim ***** válasza:
76%
A Hazafias Népfront is mindig győzött a kommunista rendszerben. Most így győz a Fidesz is.
2022. ápr. 6. 00:05
 93/96 anonim ***** válasza:
79%
91. Én még az állampolgárságomat is leadnám szívem szerint, csak a családom a legfontosabb, csak miattuk nem teszem, lévén, hogy a barátnőm erdélyi, baromira fájna neki. Ott érdekes mód nincs ez a undorító mentalitás, mint itt csonka Magyarországon. Ez az ország azt se érdemli, hogy egy fabatkát megmozdítsak érte.
2022. ápr. 6. 00:28
 94/96 anonim ***** válasza:
88%
#93 91es vagyok, sajnálom. Én is a barátaim és a családom miatt nem hagynám itt ezt az országot, de ők is gondolkodnak ezen, így szerintem a jövőre nézve biztos, hogy mindenki elér arra a pontra, hogy nem bírja tovább :(
2022. ápr. 9. 14:56
 95/96 kretens ***** válasza:
93%
Kiváncsi vagyok meddig mutogathat még a fidesz a baloldalra.A baloldalnak már semmi felelőssége sincs és nem is lesz az elkövetkezendő időkben.Azért nincs mert már 12-éve a fidesznek van kétharmada és minden az ő szája izük szerint történt és fog történni.Minden felelősség a fideszt fogja terhelni bármi is fog történni a jövőben ha nem úgy sikerülnek a dolgok ahogy elképzelték.A költségvetési források az ő kezükben van a pénzek elosztása szintén a nemzetközi életben való gazdasági és politikai tevékenység szintén.Most nagyon kényelmes dolog ellenzékinek lenni.Felesleges bármit is csinálni ellenzékben mert úgy is az lesz amit a fidesz akar.
2022. ápr. 10. 17:49
 96/96 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Remélem a fidesz hű szavazói kezdik majd meg a sort a háborúba vonuláskor hiszen nekik köszönhetjük.

2022. ápr. 10. 17:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!