Fidesz győzött, tényleg ennyire leválthatatlan lenne?
Vagyunk mi is egy páran, akik régebben (vagy inkább még 4-8évvel ezelőtt is) fidesz szavazók voltunk, de már váltanánk, mert látjuk, hogy ez már nem az a fidesz. De őszintén, nem volt más választás, csak két szar közül választani, vagy a kisebb pártok. Így hogy lenne kormányváltás? Mi sem akarjuk már a fideszt, de a gyurcsány féle brigádot sem, az is biztos.
Kellene már egy normális ellenzék! Én, most az MHM-re adtam a szavazatom, remélem megerősödnek, nem változnak meg, és 4 év múlva esélyesek lesznek.
Én nem voltam szavazni. Megvan a saját kis véleményem a dolgokról...
Semleges is vagyok, mert azt gondolom, mindenki saját malmára hajtja a vizet.
De egyet nem értek, akik a Fidesz ellen vannak. Miért gondoljátok azt, hogy itt milyen rossz világ jön, drágulni fog minden, 1000 Ft/kilós kenyér ár jön, stb?
Baj van a világban...szerintetek máshol olyan jól élnek, mint itt? A benzinnek az emelkedő áráról csak a kormány tehet? Még külföldön is az itteni kormány az oka? Na ugye, hogy nem...
Az én véleményem, hogy nem csak akkor lenne/lesz (nem tudom pontosan) drágulás, hogy maradt a Fidesz...ez szerintem más kormánynál is elkerülhetetlen lesz, csak tekintsük ki Magyarország határain, hogy a világban mi folyik..
"Miért gondoljátok azt, hogy itt milyen rossz világ jön, drágulni fog minden, 1000 Ft/kilós kenyér ár jön, stb?"
Nyilván vannak külső hatások is, de első sorban azért, mert a költségvetést helyre kell hozni és a kampány kedvéért a kiigazítást eltolták. Márpedig az időhúzás is pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!