Emiatt nem mész vagy elmész szavazni?
Figyelt kérdés
Dobrev Klára 2. listán (De valószínüleg Brüsszelben marad
A propagandisták Gyurcsány családdal riogatnak, emiatt elmész vagy inkább otthon maradsz?
12 év után is Gyurcsány a hibás…
(Én elmennék nem zavar, amúgy azt se tudom mi volt akkor, ha volt is valami akkor is minden megbocsátható)
2022. márc. 30. 12:30
11/11 anonim válasza:
Te Gyurcsányoztál, egyébként meg jogos az aggodalom lévén a felesége vezeti a legnagyobb pártot az összefogásban, azért ne csináljunk úgy mintha nem lenne még mindig beleszólása a dologba, jelzésértékű a jelenlétük. Na nem mintha én egy patás ördögnek gondolnám őt mint a legtöbb Fideszes, szimplán csak egy balek, figyelemhiányos valakinek, aki nem tudja elengedni ezt az egészet pedig a sajátjainak is ezt tenné a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!