A választási ígéretek hágy %-át veszed komolyan, amikor szavazni mész?
Amelyik pártok már megcsinálták .... azokét semennyire sem tudom komolyan venni.
Amelyikben még nem csalódtam ,azokét 80 százalékban komolyan tudom venni.
Kb. 30%-ot.
És a Jobbik kivételével a nagy pártok már voltak kormányon fellendülési időszakban és válságban is, így az ő munkájukat meg tudjuk ítélni, nem csak a propagandára kell támaszkodni.
A Jobbik még csak néhány faluban volt hatalmon, így nehéz megítélni milyen lenne, ha egy országot vezetnének, de azért ad egy támpontot.
Az LMP-ről meg csak annyit tudunk, hogy szeretik a fákat, a kisebbségeket, a jogállamot, szociálisan érzékenyek, szeretnek biciklizni a jó levegőn, viszont nem szeretik az atomenergiát. De ők csak a parlamentbe jutásért küzdenek.
Én egyedül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt választási ígéretét vettem komolyan, jelesül
- ingyen sör
- örök élet
- jó nő felfogó gát Erzsébetvárosban
Attól függ hogy kinek a szájából hangzanak el az ígéretek ha egy jóindulatú jólképzett szakembertől aki már bizonyította a tudását és a hozzáértését és láthatóan az egész Ország javát akarja szolgálni nem pedig az önös érdekeit annak elhiszem amit mond,
De aki képzetlen ígér fút-fát és láthatóan csak a hatalomvágya kielégítése a célja és nem az Ország problémáinak a megoldása és minden Magyar boldogulása annak egy szavát sem hiszem el. Miért is kellene hinni az ilyen képzetlen hatalomra vágyó a hatalomért reszkető embernek? az ilyen ember úgyis a saját és a holdudvarához tartozók érdekeit fogja képviselni és nem az egész Országét, ráadásul általában az ilyen ember képtelen az önkritikára is és a kudarcait nemhogy elismerné inkább takargatja a hibáit és másokra hárítja át a felelősséget mert úgy gondolja hogy ő tévedhetetlen, Ezek a jellemvonások a diktátorokra illenek rá de mint tudjuk a diktatúrák előbb utóbb megbuknak. (a kis diktatúra is diktatúra, a kicsiből lesz a nagy. Én semmilyen diktatúrában nem szeretnék élni, CSAK SZABADON.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!