Miért nem mész el szavazni?
Figyelt kérdés
A kérdés nyilván annak szól, aki nem tervez elmenni jövőhéten szavazni. Ha lehet, más nevében ne nyilatkozzon senki.
Szóval mi az oka, hogy nem mész el szavazni? Mi lenne az a feltétel, ami ha teljesül, mégis részt vennél a szavazáson?
2022. márc. 26. 15:41
1/5 anonim válasza:
Messze van a szavazóhely. Utca végén. Megy a fene
2/5 anonim válasza:
klausztrofóbiás vagyok a szavazófülkétől
4/5 anonim válasza:
Nem értesített semmiről a választási iroda, - vélhetően nem tudják az állandó lakhelyemet.
5/5 anonim válasza:
elvből nem szavazok soha semmire. mondtam ezt míg otthon éltem. és nem is szavaztam.
mióta kijöttem ide Essexbe, azóta meg még az a csöpp motiváció is eltűnt. Ft-ra átszámolva 1,2 millió a havim-minek szavazzak.
Roh-****djon szét az az ócska pöcegödör a cigánykirállyal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!