Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emiatt nem mész vagy elmész...

Emiatt nem mész vagy elmész szavazni?

Figyelt kérdés

Dobrev Klára 2. listán (De valószínüleg Brüsszelben marad

A propagandisták Gyurcsány családdal riogatnak, emiatt elmész vagy inkább otthon maradsz?

12 év után is Gyurcsány a hibás…

(Én elmennék nem zavar, amúgy azt se tudom mi volt akkor, ha volt is valami akkor is minden megbocsátható)

2022. márc. 30. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen elmegyek szavazni. A kevés szabad jogot, amit meghagytak miért dobnám el önként?
2022. márc. 30. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Emiatt is megyek el, hogy ellene szavazhassanak. Nos, én nem felejtek...
2022. márc. 30. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Elmegyek, ennek a kormánynak mennie kell
2022. márc. 30. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Perzse, hogy elmegyek, a jelenlegi kormányt le KELL váltani.
2022. márc. 30. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

"(Én elmennék nem zavar, amúgy azt se tudom mi volt akkor, ha volt is valami akkor is minden megbocsátható)"

Bírom ezt a sok gyökért, én 97-es vagyok még is tudom mi volt akkor. Jó ok, a gyerekeket általában nem érdekli a politika, na de akkor ne is bagetelizálják el azt a rendszert, ha fogalmuk sincs milyen volt, nem volt jobb semmivel, mert már rég visszaszavazták volna őket, pont arra várnak hogy elfelejtsék, meg legyen minél több generáció aki mem tudja, a Fidesz pedig ezért is hozza állandóan szóba már már nevetségesen, mint egy mumust, na de a másik oldal ugyanezt csinálja.

Lényeg a lényeg, a Fidesz egy gané párt, és azért lehet ilyen gané mert az elődeik még nagyobb ganék voltak.

Ezzel a tudattal menj el szavazni, én nem megyek.

2022. márc. 30. 12:48
 6/11 A kérdező kommentje:

“Bírom ezt a sok gyökért, én 97-es vagyok “

Te azt hiszed, hogy 97’ volt az utolsó generáció. Fiatalabb vagyok nálad pubi

2022. márc. 30. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a pártok programjait (fideszét ne keresd mert nincs) és döntsd el neked melyik a szimpatikusabb. Vagy ha kormányváltást szeretnél akkor szavazz az összefogásra a többi pártnak még a bejutása is kérdőjeles.
2022. márc. 30. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy 97 volt az utolsó generáció, leirtam ha nem foglalkoztál a politikával akkoriban akkor ne ítélkez, kivéve ha utánanéztél azóta, amit kétlek, csak abból indulsz ki hogy Orbán mit művel és Gyurcsány idején nem lehetet rosszabb (De!).
2022. márc. 30. 13:54
 9/11 A kérdező kommentje:

“ , csak abból indulsz ki hogy Orbán mit művel és Gyurcsány idején nem lehetet rosszabb (De!).”

Már nem kell rentegnetek, mert Márki kormánylenne nem Gyurcsány ;$

2022. márc. 30. 14:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Rettegnetek ;) *
2022. márc. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!