Emiatt nem mész vagy elmész szavazni?
Dobrev Klára 2. listán (De valószínüleg Brüsszelben marad
A propagandisták Gyurcsány családdal riogatnak, emiatt elmész vagy inkább otthon maradsz?
12 év után is Gyurcsány a hibás…
(Én elmennék nem zavar, amúgy azt se tudom mi volt akkor, ha volt is valami akkor is minden megbocsátható)
"(Én elmennék nem zavar, amúgy azt se tudom mi volt akkor, ha volt is valami akkor is minden megbocsátható)"
Bírom ezt a sok gyökért, én 97-es vagyok még is tudom mi volt akkor. Jó ok, a gyerekeket általában nem érdekli a politika, na de akkor ne is bagetelizálják el azt a rendszert, ha fogalmuk sincs milyen volt, nem volt jobb semmivel, mert már rég visszaszavazták volna őket, pont arra várnak hogy elfelejtsék, meg legyen minél több generáció aki mem tudja, a Fidesz pedig ezért is hozza állandóan szóba már már nevetségesen, mint egy mumust, na de a másik oldal ugyanezt csinálja.
Lényeg a lényeg, a Fidesz egy gané párt, és azért lehet ilyen gané mert az elődeik még nagyobb ganék voltak.
Ezzel a tudattal menj el szavazni, én nem megyek.
“Bírom ezt a sok gyökért, én 97-es vagyok “
Te azt hiszed, hogy 97’ volt az utolsó generáció. Fiatalabb vagyok nálad pubi
“ , csak abból indulsz ki hogy Orbán mit művel és Gyurcsány idején nem lehetet rosszabb (De!).”
Már nem kell rentegnetek, mert Márki kormánylenne nem Gyurcsány ;$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!