Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre kevesebben szavaznak...

Egyre kevesebben szavaznak majd az Összefogásra MZP miatt, más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben, munkahelyen is több embertől hallottam, hogy inkább nem megy el szavazni vagy leszavaz a kutyapártra de MZP már neki se fér bele
2022. márc. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó,mi is ezt vettük sajnos észre.Sosem szavaztunk a Fideszre,baloldali az egész család de idén még nem tudjuk hogy a kétfarkúakra szavazzunk vagy el sem megyünk szavazni.Borsodban lakunk s itt a Mi Hazánk nagyon népszerű még.A régi Jobbikos területeket be fogja szántani.A szomszédunk pl.Jobbikos volt,mindig radikális jobboldali volt,most Mi Hazánkra fog szavazni.Szerintem a kispártok királycsinálok lesznek.
2022. márc. 14. 13:11
 62/70 anonim ***** válasza:
22%
Dobrev minket vidékieket is képviselt.Márkizay egy tipikus nagyképű pesti. ki képviseli a pécsi munkásembereket. Csalódottak vagyunk,nem fogunk szavazni.Lassan a munkáspárt is színvonalasabb.. Reméljük 2026-ban már csak Klára lesz..
2022. márc. 14. 13:19
 63/70 anonim ***** válasza:
61%
Néhány fideszesnek igen erős hiányossági vannak szövegértés terén. MZP a magyar katonák háborúba küldéséről, úgy fogalmazott, hogy "ha a NATO úgy dönt". És ha a NATO úgy dönt, akkor ennek eleget kell tennünk, és ez független attól, hogy ki a miniszterelnökünk.
2022. márc. 14. 13:28
 64/70 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó MZP-nek mindegy. A fasisztákat és a kommunistákat mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Ilyen dumákkal elmehet a sóhivatalba, hiába magyarázkodik. Meg orban egy személyben felelős az ukrán orosz háborúért... Bullshit egy pasi. Ennél Klára is jobb lett volna, hiába Gyurcsány felesége. Ő is megmondta, hogy alkalmatlan.
2022. márc. 14. 13:35
 65/70 anonim ***** válasza:
22%
63-as! Kikérem magamnak! Mindig is baloldali voltam. Baloldali jogvégzett ember vagyok, sosem szavaznék a Fideszre,de amit MZP mond az vállalhatatlan...Kezdve a jogállami baromságaival.. Nem csak a fideszesek vakok,hanem az MZP rajongók is.. Vegyétek már észre hogy normális baloldalinak vállalhatatlan a pasi.Persze a szavazást a legjobb dolog a modern kori demokrácia történetében,mi is elmegyünk szavazni.Egyéniben szerencsére LMP-s a jelölt,de listán a kutyák fogják kapni a mi szavazatunkat is.
2022. márc. 14. 13:39
 66/70 anonim ***** válasza:
0%
63! Én voltam az előző is. OLvasd már el a NATO szerződését. A 2 % is benne van,mégis mindenki szarik rá.. HA a NATO ügy dönt akkor még huszonhatfajtaképpen tudod értelmezni..HA a NATO katonákat kér akkor te megteheted azt hogy a katonákat itthon tartod,mert azok is NATO katonák,cserébe viszont logisztikai támogatást adsz,vagy kórházi ellátást szervezel meg itthon.. Legalább olvassátok már el a NATO-val érvényben lévő szerződést.. EGy olyan kitétel nincs benne hogy ha azt mondja adj holnap 100.000 katonát akkor köteles vagy rögtön sorozni..
2022. márc. 14. 13:40
 67/70 anonim ***** válasza:
23%
Én csak azt látom hogy az MZP rajongótábora lazán leértékeli a baloldali kommentelőket is..
2022. márc. 14. 13:41
 68/70 anonim ***** válasza:

Nem hallom a baloldali elhatárolódást... Ezzel pont az igazi szocdem szavazókat veszti el a baloldal.. [link]

Nem értem miért kell 3-5 % söpredék seggét nyalni,s a közepet meg eltaszítani.

2022. márc. 14. 13:45
 69/70 anonim ***** válasza:
8%
Mi sem megyünk idén szavazni.MZP miatt..Dobrevre leszavaztam volna.
2022. márc. 14. 21:03
 70/70 anonim ***** válasza:
23%
Ennél az MZP csókánál még ilyen tök lehetetlen figurák, hogy Kuncze Gábor, Demeter Márta, vagy akár Kunhalmi Ágika is jobb választás lett volna.
2022. márc. 14. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!