Mi ez a sok Megoldás Mozgalmas?:))Ez vicc..Kérdésre válaszolva az előválasztáson Dobrevre szavaztam.Nekem ő a miniszterelnök jelöltem..S hiszem 2026-ban nyerni fog!!Tudom a DK azt mondta szavazzunk Markira.Hát mi nem fogunk..Nálunk pont Jobbikos jelöltet kell támogatni..Nem fogok nácikat támogatni..Listán megkapja az összefogás hogy a DK legyen a legerősebb de egy nácira nem szavazok.Nálam az érvénytelen lesz .
2022. márc. 13. 21:44
42/70 anonim válasza:
Kedves 40-es.A 36-os vagyok.Bocsi de én bármilyen összefogásra szivesen szavaznék amelyikben liberálisok és baloldaliak vannak.A Jobbik kizárt!!!A szüleim is szocdemek voltak.Én is mérnökként gerinces vagyok..Nek3m te aztán magyarázhatsz..Elértem már pár dolgot az életben...De ilyen Kárpáti féle Jobbikosok tőlem nem kapnak szavazatot.Akkor nyerjen a Fidesz s vigye el a balhét.Amúgy is jól élünk.Majd 2026-ban egy szocdem kormány fog nyerni ami már fasiszta mentes lesz.
2022. márc. 13. 21:48
43/70 anonim válasza:
Jobboldaliként öröm olvasni hogy baloldalon is pár embernél megmaradt a gerinc és karlengető nácikkal ők sem kokettálnak.Ezek a baloldaliak fogadják az elismerésem!Remélem egyszer egy általuk is elképzelt szocdem kormány lesz a Fidesz váltópártja,reálisan 2030-34 környékén.S nem ez a pszichopata ,személyeskedő MàrkiZaj.
2022. márc. 13. 21:54
44/70 anonim válasza:
Senki nem mondta a Munkáspártot.Én rájuk szavazok!Ők elvhűek.
2022. márc. 13. 21:55
45/70 anonim válasza:
"Majd 2026-ban egy szocdem kormány fog nyerni ami már fasiszta mentes lesz."
Sosem fog szocdem kormány nyerni, amíg Gyurcsány Ferenc él. Ezt mondom úgy, hogy nincs vele bajom, ezek a szomorú tények. Visszavonulni sem elég, mert akkor ő lesz a magyar Soros. Amíg él, nem szavaznak elegen a pártjára.
2022. márc. 13. 21:57
46/70 anonim válasza:
Londonban élő család vagyunk,itt kint is sajnos ég a pofánk Márki miatt.Idén úgy döntöttünk nem fogunk szavazni.8 éve kint élünk,így annyira erkölcsi jogunk sincs beleszólni mi megy otthon.
2022. márc. 13. 22:00
47/70 anonim válasza:
Kedves 45!36-os vagyok még mindig.De fog egyszer nyerni,sne haragudj de a fasiszták nekem akkor is NO WAY!Dédapám pont az ilyen mocskok miatt halt meg Auschwitzban..Szerencsére rengeteg zsidó barátom is idén ezért nem fog szavazni.Pedig mi stabilan szabadelvűek voltunk mindig.
2022. márc. 13. 22:01
48/70 anonim válasza:
A kommenteket olvasva a Fidesz idén simán fog nyerni,sőt a kétfarkúak lesznek a nagy meglepetés.Lassan 8%-ot is adnék nekik.
2022. márc. 13. 22:05
49/70 anonim válasza:
"Londonban élő család vagyunk,itt kint is sajnos ég a pofánk Márki miatt.Idén úgy döntöttünk nem fogunk szavazni.8 éve kint élünk,így annyira erkölcsi jogunk sincs beleszólni mi megy otthon."
Ne féljetek, az erdélyi magyarok nem lesznek ennyire szemérmesek.
"Kedves 45!36-os vagyok még mindig.De fog egyszer nyerni,sne haragudj de a fasiszták nekem akkor is NO WAY!Dédapám pont az ilyen mocskok miatt halt meg Auschwitzban..Szerencsére rengeteg zsidó barátom is idén ezért nem fog szavazni.Pedig mi stabilan szabadelvűek voltunk mindig."
Jakab Péter zsidó, azt ugye tudod? :D:D:D
Fog egyszer nyerni. Amint Gyurcsány Ferenc már nincs köztünk. Én se mondtam mást.
2022. márc. 13. 22:06
50/70 anonim válasza:
Akik legközelebb állnak a fasisztákhoz, nácikhoz, az pont nem a jelenlegi Jobbik, hanem a Mi Hazánk. A Jobbik már nem a régi Jobbik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!