Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre kevesebben szavaznak...

Egyre kevesebben szavaznak majd az Összefogásra MZP miatt, más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben, munkahelyen is több embertől hallottam, hogy inkább nem megy el szavazni vagy leszavaz a kutyapártra de MZP már neki se fér bele
2022. márc. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
67%
Mindig is MSZP szavazó voltam,de van 2 hadköteles korú gyermekem.Orbán mindent elbaszott de a háborús helyzetet jól kezeli.Márkizay ha nyerne akkor a fiaim mehetnének háborúzni Oroszországba.Megmondták.Életemben először a gyermekeim élete miatt fogok a Fideszre szavazni,s nálunk sokan itt a határ mentén ezt teszik.
2022. márc. 13. 22:09
 52/70 anonim ***** válasza:
27%
"Márkizay ha nyerne akkor a fiaim mehetnének háborúzni Oroszországba.Megmondták." - Kik? A Fidesz?
2022. márc. 13. 22:11
 53/70 anonim ***** válasza:
29%

"Mindig is MSZP szavazó voltam,de van 2 hadköteles korú gyermekem.Orbán mindent elbaszott de a háborús helyzetet jól kezeli.Márkizay ha nyerne akkor a fiaim mehetnének háborúzni"

Ha a NATO kérné, akkor mennének a fiaid Orbán és Gyurcsány alatt is.

Viszont a Fidesz propaganda stábjának lassan kijár az életmű díj :D

2022. márc. 13. 22:11
 54/70 anonim ***** válasza:
51%
49!Gyergyószentmiklóson születtem..Ha màr románozol megint..A családom a mai napig ott van.Budapesten jártam egyetemre,s éltem ott pár évet,s most Londonban élek a családommal baloldaliként..Én mondtam hogy mindig baloldali voltam de most nem fogok szavazni.Neked meg ideje lenne Erdélybe menni mert nem mindenki jobboldali..Erdély klasszikusan a századelőn is baloldali fellegvár volt csak Trianon után a magyar baloldal sajnos nem tudott mit kezdeni velünk.De képzeld van román,magyar sőt most màr brit állampolgárságom is.
2022. márc. 13. 22:13
 55/70 anonim ***** válasza:
50%
Ha a NATO kéri akkor is dönthetsz úgy hogy nem katonákat hanem hordágyat küldesz.Olvasd el a szerződést.Tényleg ez az egyetlen jó dolog amit most Orbán csinál.Ha meg atomháború lesz akkor ő volt az utolsó magyar miniszterelnök.
2022. márc. 13. 22:15
 56/70 anonim ***** válasza:
51%
52!MZP mondta Gulyás Mártonnak a Partizánban!
2022. márc. 13. 22:16
 57/70 anonim ***** válasza:
53%
Ha a NATO kérné, nem? Én így tudom. És ha úgy alakul a helyzet, hogy ezt kéri, akkor tökmindegy, ki a miniszterelnök, nem bújhat ki.
2022. márc. 13. 22:22
 58/70 anonim ***** válasza:
0%
Megoldás Mozgalom, az egyetlen normális alternatíva a Fidesz leváltásához. Hajrá Gattyán György!
2022. márc. 13. 22:22
 59/70 anonim ***** válasza:
22%
Mi sem szavazunk MZP-re.Idén a kétfarkúak lesznek.Egy csalódott baloldali.
2022. márc. 14. 12:07
 60/70 anonim ***** válasza:
0%
Én a Mi hazánkra szavazok a szüleim meg a Kétfarkúra (70 évesek). Makizaj mindenkinél kiverte a biztosítékot. Orbánnál már most jobban utálja mindenki, akit ismerek. Ez azért teljesítmény.
2022. márc. 14. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!