Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre kevesebben szavaznak...

Egyre kevesebben szavaznak majd az Összefogásra MZP miatt, más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben, munkahelyen is több embertől hallottam, hogy inkább nem megy el szavazni vagy leszavaz a kutyapártra de MZP már neki se fér bele
2022. márc. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
0%
Megoldás mozgalom
2022. márc. 13. 19:44
 32/70 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább azt látom, hogy a fideszes ismerőseim távolodnak el a Fidesztől.
2022. márc. 13. 19:46
 33/70 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá MEMO!👍💪
2022. márc. 13. 20:00
 34/70 anonim ***** válasza:
61%
Nicsak, a Fidesz kiadta alválalkozásba a MEMO-nak az MZP fikázást? :D
2022. márc. 13. 20:36
 35/70 anonim ***** válasza:
63%
MZP miatt szavaznak az Összefogásra. A legnagyobb hiba, hogy a Fidesz mártírt csinál MZP-ből. Ott az FB oldala, pillanatok alatt tisztázni lehet, hogyan vágják meg a videóit. Pl. Az india szemmütét és korházak bezárása. Semmivel sem tudja támadni a Fidesz, csak az ostobákat vezeti félre. A saját szavazóit nézi hülyének!
2022. márc. 13. 21:25
 36/70 anonim ***** válasza:
44%
29-es.Neked lehet hogy nem bolt vele gondod.Nekem mint többdiplomás értelmiségi fővárosinak vállalhatatlan..Nem csak a mai nap miatt..A Jobbik a csapatban mar csak hab a tortán..Nyílván azért vették be őket mert azt a réteget is valahogy meg kell szólitani..Bár sosem értettem hogy miért a pár % söpredék miatt szivatják a baloldali szavazókat.Nekünk a baloldali értékrendünkbe nem is férnek bele..A Fideszre meg nem szavaznák.De megoldottuk a problémát,pont azon a héten fogunk a Kanári-szigeteken nyaralni.Nem igazán érdekel..Majd ha végre lesz egy Bajnaihoz hasonló ember akkor fogunk szavazni.
2022. márc. 13. 21:37
 37/70 anonim ***** válasza:
0%
Én is hasonló ok miatt szavazok MZP-re mint a 21-es..MZP megmondta hogy végre lehet Fideszest verni,s elveszik az ingatlanjaikat.Nekünk sosem lenne ,egy panelba nyomorgok.Így talán nekem is jut jó lakás ingyen.
2022. márc. 13. 21:38
 38/70 anonim ***** válasza:
38%
Hihetetlenek a kommentek.Én 12 éve is a Fideszre szavaztam,s most is rájuk fogom.Más hiteles pártot nem találtam.Vezetőt sem.MZP nagyon személyeskedő.A proliknak lehet menő,de a polgároknak nem.
2022. márc. 13. 21:39
 39/70 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Kutyapárt!
2022. márc. 13. 21:40
 40/70 anonim ***** válasza:
34%

"Nekünk a baloldali értékrendünkbe nem is férnek bele."

Nem csak a Fideszeseknek, de a többdiplomás értelmiségieknek is el kell magyarázni, hogy az ellenzék NEM baloldal, NEM liberális, hanem van benne baloldali (DK, MSZP), liberális (Momentum), zöld (LMP, PM) és jobboldali (Jobbik, MZP) is?

A baloldal eddig 12 évnyi Fidesz kormányzást ért el. Mert önmagában nem tudja legyőzni, Magyarországon nem baloldaliak az emberek, legalábbis nem a legtöbben.

Itt nem az a kérdés, hogy szimpatikus-e, hanem hogy "akarsz-e még 4 évnyi büntetlen lopást, ellenségkép gyártást, ellenségképalkotást, stb. a Fidesznek, vagy sem?"

Te nyilván akarsz. A nagy baloldaliság közepette, feltételezhetően multinacionális cégtől elegendő pénzt kapsz kanári szigeteken nyaralva támogatni a Fideszt. Gratula, polgártárs.

2022. márc. 13. 21:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!