Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre kevesebben szavaznak...

Egyre kevesebben szavaznak majd az Összefogásra MZP miatt, más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben, munkahelyen is több embertől hallottam, hogy inkább nem megy el szavazni vagy leszavaz a kutyapártra de MZP már neki se fér bele
2022. márc. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
11%
Én MZP-re szavazok mert megígérte ha nyernek akkor a Fideszesektől mindent el lehet venni..Kell a szomszéd lakása,s tetszik a lánya.
2022. márc. 13. 19:15
 22/70 anonim ***** válasza:
38%
19!Vágott de én kint voltam.A srác tényleg normális volt.De ha nem is lett volna az,hogy beszélhet így egy felelős vezető?Saját szememmel láttam.Pedig aláírni akartunk vele egy könyvet.Így nem fogunk rá szavazni.
2022. márc. 13. 19:18
 23/70 anonim ***** válasza:
22%
Én most néztem meg a videót.Köszi.MZP viselkedése ezek után is vállalhatatlan.Hajra DK!Az ő jelöltükre leszavazok de másra nem fogok..Hiába ajánlják.Az a kutyapárt lesz.
2022. márc. 13. 19:23
 24/70 anonim ***** válasza:
57%
Miért, hogy beszélt? Mármint mi olyat mondott amiben nem vokt igaza? Engem is sokkokt, hogy ennyi ésszel érettségizett lehet valaki.
2022. márc. 13. 19:25
 25/70 anonim ***** válasza:
54%
Elolvasva a kommenteket a Fidesz idén tényleg simán fog nyerni.
2022. márc. 13. 19:25
 26/70 anonim ***** válasza:
36%
24!De vezetőként nem mondasz ilyet.Basszus én csak középvezető vagyok de ha ilyet mondanék azonnal kirúgnak..Nem lehet sosem személyeskedő egy vezető..Ezek alapok.S ennek tudatában egy értelmiségi szavazónak vállalhatatlan lesz.
2022. márc. 13. 19:26
 27/70 anonim ***** válasza:
42%
Mi az előválasztáson Karácsonyra szavaztunk volna.MZP-re nem fogunk szavazni.Nyaralunk aznap.
2022. márc. 13. 19:30
 28/70 anonim ***** válasza:
56%

Inkább a fordítottját látom. Fideszes rokonaim mondták, hogy már nem a fideszre fognak szavazni. Olyanok is, akik 2108-ban még kiírták a facebookra a szokásos fideszes jelszavakat. Ismerőseim között is ilyeneket ismerek. Egy korábbi jobbikos ismerősöm szavaz át a jobbikról, de ő is az Mi Hazánkra és nem a fideszre. A fideszes kavarás megtette a hatását.

Ez olyan, hogy ki, mit tapasztal a köreiben.

2022. márc. 13. 19:42
 29/70 anonim ***** válasza:
45%

Nem MZP-re kell szavazni, hanem az összefogásra, te lütyő. Aztán nyaralj további 4 évet, míg a fidesz van hatalmon.

Márki jól beszélt megint, semmi gond nincs vele. Hajrá!

2022. márc. 13. 19:43
 30/70 anonim ***** válasza:
23%
21-es válaszoló, te ugye nem hiszed el hogy ez meg is fog történni?
2022. márc. 13. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!