Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ilyen borzasztó...

Miért lett ilyen borzasztó gyenge az ellenzéki kampány?

Figyelt kérdés
Januárban olyan jól indult de most ellaposodott. Az egész ellenzék egy punnyadt tehetetlen valami, egy olyan emberrel az élén aki össze vissza beszél és naponta kell magyarázkodnia. Pedig már csak egy hónap van választásig. Vajon direkt csinálják?

2022. márc. 11. 08:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

[link]

🤡 🤡 🤡

2022. márc. 11. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Fidesz kampány: Gyurcsány, nemváltó óvodások, háború Brüsszellel, izé azaz stratégia semmittevés. Mibe, hogy kevesebb szavazatot fognak kapni, mint '18-ban?
2022. márc. 11. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
#12. Hű, akkor most már lehet, hogy nem fog a Fidesz egymaga több szavazatot szerezni, mint rajta kívül az összes többi parlamentbe bekerülő párt együttvéve? Wow, micsoda nagy lépés lenne ez az összefosásnak?
2022. márc. 11. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez már 14-ben sem történt meg, mégis 2/3 lett. Ez sokat elárul erről a választási rendszerről. De most nem lesz 2/3, szerintem is ez a legtöbb, amit az ellenzék elérhet. A saját játékában nem fog veszteni a Fidesz.
2022. márc. 11. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
30%

Amire én reagáltam: "Mibe, hogy kevesebb szavazatot fognak kapni, mint '18-ban?". Hát LOL, roppant magas a léc. :D

Az nem a Fidesz játéka, hogy nagyon sok szavazatot kapnak, azt úgy hívják, hogy demokrácia. Amúgy az ellenzék szerint is, de nekik csak akkor szokott tetszeni, ha ők nyernek.

2022. márc. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!