Fideszesek, nem veszitek észre, hogy h*lyének néz titeket a kormány?
Figyelt kérdés
Minden propagandára azonnal ugrotok. Nem látjátok, hogy manipulálnak benneteket? Ne legyen kétségetek afelől, hogy ők sem hiszik el a sok csúsztatást amiket mondanak. Ezek kizárólag nektek készülnek. Legyetek fideszesek ha egyébként elégedettek vagytok a kormányzásukkal, de ezt tényleg nem veszitek észre?2022. márc. 10. 11:11
1/33 anonim válasza:
Mondja az a baloldal amelyik 12 év alatt Gyurcsánytól eljutott Gyurcsányig...Köszi de voltam fiatal az előzô baloldali vezetés alatt..Az elmúlt 12 évben mint többdiplomás családos fővárosi jobboldali sokkal jobban élek..Csak a fizetésem a 5x-re emelkedett..Köszi de nem kell az évenkénti gáz/víz/villany/bérletáremeles..Nem kell a 12%-os diákhitel kamat a mostani 0%-os helyett..
2/33 anonim válasza:
Mindenki igyekszik befolyásolni a közvéleményt, az oroszok, ukránok, Soros, az ellenzék, a kormány stb. Ezt hívhatod propagandának, ha akarod. Na bumm.
3/33 anonim válasza:
Mennyire stabil az a kormány, aki egy 13 éve bukott politikustól retteg 12 éve? :D
4/33 anonim válasza:
Dehogyis jólétet teremt van rezsikönetés, minden nap meg tudom venni a hatósági áras farhátat és szerintem megint fogok kapni 5kg krumplit a választások előtt, ami 3-4 hétre is fedezi a burgonya szükségletemet. Illetve kaptam 13 havi nyugdíjjat is amit elvett a GYÚCSÁN meg a Soros.
Erzsike voltam 83 éves Csepelről
5/33 anonim válasza:
Köszi, kihagyom a balliberális politikusokat.
Jövő ilyenkorra melegházasság lenne fogadott gyerekkel.. köszi, védjük meg szerencsétlen gyermekeket, szenvednek így is..
6/33 anonim válasza:
Nem veszik észre, merhogy hülyék, tájékozatlanok, nem gondolkoznak. Lásd szélbalos, komcsiként is kitartóan jobboldalazzák magukat A PÁRT iránymutatása szerint, mint az #1-es gyári melós.
7/33 A kérdező kommentje:
#1: Meg tudom érteni, hogy nem bízol az ellenzékben és neked ez most így jó. Nem is akarlak meggyőzni, ezért is írtam, hogy akinek megfelel, legyen kormánypárti. De ezt a sok hazugságot mindemellett észreveszitek, vagy elhiszitek? Ha velem ilyen debil módon kommunikálna az általam preferált párt vagy politikai tömörülés, akkor nem kérnék belőle. Nektek nem kell ugyanezt tenni, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy álltok ehhez a kérdéshez.
2022. márc. 10. 11:19
8/33 anonim válasza:
Mennyire megújult az az ellenzek amelyik 12 éve nem talált hiteles vezetőt?:)Ne keverd a rettegés szót azzal hogy az emberek nem akarják azt a gazdasagpolitikát amit Gyurcsány vezetett..Senki nem retteg attól a fasztól..De senkinek sem kell...Ideje lenne baloldalon végre találni 12 év után egy hiteles jelöltet mert kezd ciki lenni hogy a fasisztaktól a kommunistákig összefognak ahogy MZP mondta,de 1 azaz 1 értelmes embert nem találtak 12 év alatt..A képviselőik többsége alulképzett vagy bekamuzza a diplomàt..A Fidesz képviselőinek többsége hozzáértő 1 vagy többdiplomás értelmiségi...Mondjuk abból a szemétből amiből a baloldal merít..Miskolc lakótelepeiről ezt lehet összeszedni..Nemhiába van hogy szinte az összes nyugati gazdag város jobboldali..
9/33 anonim válasza:
Kedves kérdező közgazdász mérnök vagyok,hidd el tudom mikor ferdít a Fidesz s mikor az ellenzék..Egyelőre az ellenzék 1 dolgot tud..Bármit javasol a Fidesz ők azonnal az ellenkezőjét...Ez hol felelős politizálás ..
10/33 anonim válasza:
Miért gondoljátok, hogy minen fideszre szavazó ugyan olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!