Fideszesek, nem veszitek észre, hogy h*lyének néz titeket
a kormány?
11/33 A kérdező kommentje:
#6: Igen ez meg a másik, hogy jobboldalról eltolódtak kommunista irányba, de ezt sajnos sokan nem látják. A jobboldaliság már inkább csak egy marketingszöveg maradt, amire az egész kampányt alapozzák. Ettől én még elhiszem, hogy az #1-es valóban jobboldali, de a Fidesz sajnos már nem az.
De nem Gyurcsány a vezető, hanem MZP... tudom, menő a fideszes retorika, hogy ő csak egy báb, de nem. Bizony, eljutottunk oda, hogy NEM Gyurcsány az ellenzék vezére, se nem nyíltan, se nem titokban. (És nem, nem a DK lesz a legerősebb frakció, hanem a Fidesz. Akkor is, ha nyer az összefogás. Ha ezek után a DK dirigálni tud, az azért van, mert a Fidesz hagyni fogja. Ez a szép azzal, ha több párt alkotja a kormányt, és nem egy, amit kiegészítenek egy kamu párttal. Vagy ismer valaki KDNP szavazót? :D)
2022. márc. 10. 11:22
13/33 A kérdező kommentje:
#10: Nem gondoljuk, hogy minden fideszre szavazó ugyanolyan. Én legalábbis biztos nem gondolom, de szerintem mások sem.
#12 Jah eljutottatok MZPig sokkal jobb mint gyurcsány xd
Egyébként kérdező, próbálj elszakadni attól a felfogástól, amit a legtöbb ellenzéki gondol, hogy mi Fideszesek egész nap az M1-et figyeljük. Én pl életembe nem néztem, sőt több ellenzékhez köthető sajtót olvasok mint Fideszest. Én azt vettem észre, hogy pont azok vannak jobban megvezetve akik a Fideszt szidják, mert míg a balos ismerőseim csak 444, HVG, telexből tájékozódnak, addig a Fideszesek is olvassák ezeket, csak a másik oldalról is tájékozódnak, az ellenzéki szavazókkal ellentétben.
2022. márc. 10. 11:28
15/33 A kérdező kommentje:
#9: A többségét valóban ellenzi ez igaz, viszont voltak törvényjavaslatok, amiket megszavaztak. Fordítva, az ellenzék javaslatai közül konkrétan nullát szavazott meg a Fidesz. Pedig nem hinném, hogy ne lett volna közülük 1 olyan sem, ami jó lett volna. De ők ebből presztízskérdést csináltak.
16/33 A kérdező kommentje:
#14: MZP szerintem sokkal jobb, mint Gyurcsány, igen.
Nem gondolom, hogy csak M1-et néznétek. A HVG-n, Telex-en jelennek meg ellenzéket kritizáló anyagok is. A 444 már elfogultabb, ezt kevésbé szeretem. A kormánypárti sajtóban viszont eddig egyetlen rossz szót sem láttam még, amivel egy picit is kritizálnák a kormányt. Ettől függetlenül ezeket is követem, illetve a kormánypárti politikusok oldalait is.
#16 Persze, de ha valaki nem veszi ki a HVG, telex írásaiból hogy mennyire kormányellenes, az ne mondja másra, hogy megvan vezetve.
2022. márc. 10. 11:36
#13 dehát akkor miért állítod a kérdésedben, hogy a fideszesek ugranak a propagandára?
2022. márc. 10. 11:38
19/33 A kérdező kommentje:
#17: Egy szóval nem mondtam, hogy nem kormányellenes, ez érezhető. De ha az ellenzék oldalán történik valami negatív, azt is megírják. Fordított esetben ezt hiányolom. Illetve a hiteles tájékoztatást. Tegnap volt például az ellenzék programbemutatója. Ebből az origo annyit hozott le, hogy késtek, súgógépet használtak és MZP bakizott valamit. Nagy baki mondjuk nem lehetett, mert végig hallgattam, de nem volt észrevehető. Miért nem lehet csak szimplán leírni, hogy mi a programjuk? Fordított esetben, pl egy Kormányinfón a Telex, hvg megírja, hogy miket mondtak, elejétől a végéig.
20/33 A kérdező kommentje:
#13: Igazad van, helyesbítek, egy részetek ugrik a propagandára. Ezt látom itt a gyakorin vagy fórumok, bejegyzések hozzászólásainál. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések: