Fideszesek, nem veszitek észre, hogy h*lyének néz titeket a kormány?
Kérdező!
Átéltem a rendszerváltás óta az összes eddigi kormány tevékenységét, és az a katasztrófa, hogy az eddig a fidesz volt az, amelyik valamit tett is, nem csak sodródott az árral, mint a többi.
Nagyon sok negatívumot fel lehet sorolni a fideszről is, már 4 éve sem szavaztan rájuk ezért, de az a katasztrófa, hogy 12 év fideszes uralom után is ott tart az ország, hogy a lehetséges kormányváltással olyanokat hoz vissza, akik már bizonyítottan alkalmatlanok.
Lehet menni szavazni, de fölösleges győzködni a másik oldal híveit, maradjunk annyiban, hogy egyik kutya, másik eb.
Ez így van kérdező, az origo, M1 is van olyan szánalmas, mint a 444, telex, HVG, de én - és szerintem sok fideszes - nem amiatt szavazunk rájuk, mert az origo megírta, hogy MZP egy csicska, hanem megnézzük mit mondd és lesek, hogy ez hogy juthatott miniszterelnök jelölt pozícióig.
Viszont egy lényeges különbséget látok a két oldal sajtói közt. Amíg az origo, M1 tudja, és mi is tudjuk, hogy tövig nyal a Fidesznek, addig a balos sajtók végig úgy hirdetik és szerintem gondolják is magukról, hogy ők a függetlenség, objektivitás, pártatlanság megtestesítői, holott ez kurvra nem igaz.
#22 de bizony hogy igaz. A fidesz szennymédiájában nem látsz fidesz kritikát.
A fidióták által balosnak cimkézett médiában megírják a nem fideszes (tehát "balos") stikliket is.
"Jah eljutottatok MZPig sokkal jobb mint gyurcsány xd"
Korszakokkal.
"Mondja az a baloldal amelyik 12 év alatt Gyurcsánytól eljutott Gyurcsányig...Köszi de voltam fiatal az előzô baloldali vezetés alatt..Az elmúlt 12 évben mint többdiplomás családos fővárosi jobboldali sokkal jobban élek..Csak a fizetésem a 5x-re emelkedett..Köszi de nem kell az évenkénti gáz/víz/villany/bérletáremeles..Nem kell a 12%-os diákhitel kamat a mostani 0%-os helyett.."
Te például beszoptad a propagandát.
#27 Írd már le ebben mi a propaganda?
Nem Gyurcsány vezeti a legnagyobb frakciót az ellenzéken belül? Már 2008-ban örökre el kellett volna takarítanotok őt.
Van 0%-os diákhitel? Van. Emelték a rezsit az elmúlt 12 évben? Nem.
Emelkedett a reálbér 2010 óta? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!