Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nem veszitek...

Fideszesek, nem veszitek észre, hogy h*lyének néz titeket a kormány?

Figyelt kérdés
Minden propagandára azonnal ugrotok. Nem látjátok, hogy manipulálnak benneteket? Ne legyen kétségetek afelől, hogy ők sem hiszik el a sok csúsztatást amiket mondanak. Ezek kizárólag nektek készülnek. Legyetek fideszesek ha egyébként elégedettek vagytok a kormányzásukkal, de ezt tényleg nem veszitek észre?

2022. márc. 10. 11:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező!

Átéltem a rendszerváltás óta az összes eddigi kormány tevékenységét, és az a katasztrófa, hogy az eddig a fidesz volt az, amelyik valamit tett is, nem csak sodródott az árral, mint a többi.

Nagyon sok negatívumot fel lehet sorolni a fideszről is, már 4 éve sem szavaztan rájuk ezért, de az a katasztrófa, hogy 12 év fideszes uralom után is ott tart az ország, hogy a lehetséges kormányváltással olyanokat hoz vissza, akik már bizonyítottan alkalmatlanok.

Lehet menni szavazni, de fölösleges győzködni a másik oldal híveit, maradjunk annyiban, hogy egyik kutya, másik eb.

2022. márc. 10. 11:50
 22/33 Dzsonszi ***** válasza:
50%

Ez így van kérdező, az origo, M1 is van olyan szánalmas, mint a 444, telex, HVG, de én - és szerintem sok fideszes - nem amiatt szavazunk rájuk, mert az origo megírta, hogy MZP egy csicska, hanem megnézzük mit mondd és lesek, hogy ez hogy juthatott miniszterelnök jelölt pozícióig.

Viszont egy lényeges különbséget látok a két oldal sajtói közt. Amíg az origo, M1 tudja, és mi is tudjuk, hogy tövig nyal a Fidesznek, addig a balos sajtók végig úgy hirdetik és szerintem gondolják is magukról, hogy ők a függetlenség, objektivitás, pártatlanság megtestesítői, holott ez kurvra nem igaz.

2022. márc. 10. 11:54
 23/33 anonim ***** válasza:
61%
#22 teljes mértékben egyetértek
2022. márc. 10. 12:02
 24/33 anonim ***** válasza:
29%

#22 de bizony hogy igaz. A fidesz szennymédiájában nem látsz fidesz kritikát.

A fidióták által balosnak cimkézett médiában megírják a nem fideszes (tehát "balos") stikliket is.

2022. márc. 10. 12:06
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
22# Egyetértek én is veled.
2022. márc. 10. 12:07
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

"Jah eljutottatok MZPig sokkal jobb mint gyurcsány xd"

Korszakokkal.

2022. márc. 10. 12:50
 27/33 anonim ***** válasza:
51%

"Mondja az a baloldal amelyik 12 év alatt Gyurcsánytól eljutott Gyurcsányig...Köszi de voltam fiatal az előzô baloldali vezetés alatt..Az elmúlt 12 évben mint többdiplomás családos fővárosi jobboldali sokkal jobban élek..Csak a fizetésem a 5x-re emelkedett..Köszi de nem kell az évenkénti gáz/víz/villany/bérletáremeles..Nem kell a 12%-os diákhitel kamat a mostani 0%-os helyett.."

Te például beszoptad a propagandát.

2022. márc. 10. 12:57
 28/33 anonim ***** válasza:
#27 ez nem a propgandar része. Egy része a társadalomnak tényleg jobban él az elmúlt 12 évben. Jellemzően azok akiknek versenyképes szakmája van.
2022. márc. 10. 13:01
 29/33 anonim ***** válasza:
#28 pont mint kb bárhol a világon... Sőt 1990-ben is általában jobban éltek mint 1980-ban, sőt 1537-1547 közt is ez volt a jellemző 😁
2022. márc. 10. 13:03
 30/33 Dzsonszi ***** válasza:

#27 Írd már le ebben mi a propaganda?

Nem Gyurcsány vezeti a legnagyobb frakciót az ellenzéken belül? Már 2008-ban örökre el kellett volna takarítanotok őt.

Van 0%-os diákhitel? Van. Emelték a rezsit az elmúlt 12 évben? Nem.

Emelkedett a reálbér 2010 óta? Igen.

2022. márc. 10. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!