Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az Egységben...

Mi a véleményetek az Egységben Magyarországért programjáról?

2022. márc. 9. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Szelektív hulladék.
2022. márc. 9. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Nem érdekel, mit hazudnak. A valódi szándékokat úgysem írják le.
2022. márc. 9. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

Addig olvastam, hogy "fejlesztjük a gyaloglás feltételeit".

Láthatóan fullba nyomják a kretént.

2022. márc. 9. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

#2 MZP a saját programját betartotta és teljesítette polgármesterként. Most közösen írtak egy programot az ország jövőjére nézve, amit szintén be fognak tartani.

Tudom, hogy a fidesznek utoljára több évtizede volt programja és tudom, hogy még abból sem sikerült nekik szinte semmit sem betartani, de ebből ne általánosítsunk. Nem mindenki olyan hazug, mint a fideszesek, igenis vannak becsületes politikusok, még ha kevesebben is.

2022. márc. 9. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

"Láthatóan fullba nyomják a kretént."

Miért, te is az a fajta vagy, aki a wc-re is kocsival jár? Én szeretek sétálni és igenis fontos, hogy erre legyen lehetőség. Én nagyvárosban élek, mégis van egy rakás olyan utca, ahol egyik oldalon sincs járda, az út mellett kell gyalogolnod. Sok helyen csak az egyik oldalon van járda, máshol van rendes járda, viszont nincs rendesen kivilágítva. Igenis szükség van ezek fejlesztésére, nem mindenki olyan lusta disznó, hogy csak az autó létezik a számára.

2022. márc. 9. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
17%

[link]

Én csak ezt olvastam el róla, kész kabaré.

2022. márc. 9. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Egy dolgot nem találok benne.

Egy közjegyző előtt tett nyilatkozatot, hogy ha nem teljesítik a vállalásukat akkor örökre eltakarodnak a politikából.

Ha ezt hozzáteszik akkor rájuk szavazok.

2022. márc. 9. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Hol találom meg levezetve a gazdaságpolitikájukat? Hogy mennyi adót kéne fizetnem? Vagy hogy miből fedeznék a mindenkinek is járó béremelést? Honnan lenne olcsó gáz és áram, ha felmondják az orosz szerződéseket? A növekvő energiaigényt (pl. elektromos autók) hogyan fedeznék, ha Paks 2-nek kuka lenne? Ja, persze, megépíttetnék az EU-val gondolom... 3x áron, miből???
2022. márc. 9. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

"Ja, persze, megépíttetnék az EU-val gondolom... 3x áron, miből???"

Miből gondolod, hogy mondjuk a franciák drágábban építenek atomerőművet, mint az oroszok? Ráadásul a túlárazás pont a fideszre jellemző, gyanítom hogy inkább a háborúzó diktátor fogja drágábban megépíteni azt az atomerőművet.

2022. márc. 9. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

8. Miért a fideszét hol találod?

Legutóbb Orbánnak abból állt a programja, hogy "Folytatjuk".

(Azt nem tette hozzá, hogy a lopást, az ország szuverenitásának eladását keleti diktatúráknak, stadionépítést, gyűlöletkeltést stb.)

2022. márc. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!