Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak számomra undorító a...

Csak számomra undorító a magyar politikusok kampányolása?

Figyelt kérdés
Abból áll a kampány, hogy egymást kifigurázzák, gúnyolják, abszolút dedós stílusban. Idióta óvodásokra emlékeztetnek, vagy két nárcisztikus tinire akik most szakítottak, és civakodnak szarságokon. Ja, és közpénzből. Szerintem annyira szánalmas. Sokkal férfiasabb, és vagányabb lenne, ha a terveikről, ötleteikről beszélnének, és arról, mit akarnak tenni a népért, az országért.

#kampány #dedósok
2022. márc. 9. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerinted miért erről szól?Pont azért amit a végén leírtál.Arról nem szeretnek beszélni,az esetleg még számonkérhető.
2022. márc. 9. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem figyelem a kampányt, döntöttem, és a döntésemet a kampány nem befolyásolja.
2022. márc. 9. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sorosgyurcsánybrüsszelinemváltóóvodásmigráns... mi volt a kérdés?
2022. márc. 9. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 9. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Amilyen a nép, olyan a kampány.

Ha az emberek nem lennének buták, lennének önálló gondolataik, illetve képesek lennének valóban logikus gondolkodásra, akkor a politikusok nem így kampányolnának, hiszen nem működne.

De működik...

2022. márc. 9. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom széles spektrummal rendelkezel hogy azt állítod, ez csak Magyarországra jellemző.
2022. márc. 9. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
A Fidesznek nincsenek rendes érdemeik, így marad az ellenség szapulása. Ellenség=nem fideszes.
2022. márc. 9. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy csak Magyarországra jelllemző, csak nem követem figyelemmel a külföldi kampányokat. Igaz, a magyart se, csak hát a csapból is ez folyik, nehéz nem észrevenni.
2022. márc. 9. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézz vitákat mondjuk a 90-es évekből. Akkor is voltak hazug politikusok, én most nem védeni akarom őket, de sokkal kulturáltabb, intelligensebb viták voltak. Ezeknél a mostaniaknál az is nagy dolog, ha végig tud mondani három mondatot úgy, hogy ne legyen benne önellentmondás. Az meg lehetetlen küldetés, hogy pár perc alatt ne kezdjen el ócsárolni valakit, mert el is fogytak az érvek.

Ezt oldaltól függetlenül mondom.

2022. márc. 9. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is undorító.
2022. ápr. 7. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!