Miért lett ilyen borzasztó gyenge az ellenzéki kampány?
Egyetértek.
Én egykori LMPs szavazóként bíztam Márkiban, bár nem szavaztam senkire.
Aztán 1-2 hónap múlva érezhető volt, hogy csak ő kampányol és bizony nem jól. Az utóbbi 1-2 hónapban pedig olyan érzésem van, mintha feladták volna... engedik egyedül Márkit össze vissza beszélni és kb ennyi. Elengedték szerintem. Márki meg majd repül végleg.
Egykori LMPs szavazóként valószínűleg most a Fidesz kapja a voksomat. Miért?
Mert noha van hiba is bőven, de egyedül a Fideszen érzem, hogy egységes, ha mondanak valamit, akkor az nem csak beszéd, duma.
"Nem egy ilyen dilettáns barmot kellett volna az élére tenni. Még maga Gyurcsány is több bizalmat gerjesztene. Mondom ezt eddig részben narancsként, és maradok is narancs, MZP jóvoltából."
Annyira röhejesek az ilyen kommentek.
Nagyon jól tudjuk, hogy ha Dobrev vagy Gyurcsány állnak az ellenzék élén akkor azon menne a picsogása hogy azért nem mert Gyucsány az Gyucsány, Dorbrev meg a felesége. Max akkora szavazna a magadfajta fidesztálib az ellenzékre, ha Orbán Viktor lenne az élén.
#5. Meg ezeket az időket amúgy látványosan jobban is kezeli a Fidesz, ez az emberek tapasztalata. Tök érthető, hogy nem most fog egy kormányváltással kísérletezni az ország.
#7. Amikor egy elfogulatlan, bizonytalan választó olyat olvas egy amúgy a tiédnél sokkal kulturáltabb válaszra adott reakcióként, hogy "magadfajta fidesztálib", elég jó eséllyel fideszes lesz tőle, csaxólok. De felőlem aztán nyugodtan!
#9."az ellenzéki szavazók nem szorulnak rá hogy a szájukba rágják" - ez meg a nap vicce, köszönjük. :D Nagyon jó ez a bizonyítványmagyarázás.
Amúgy elég jól látszik, hogy a Gyurcsány-házaspár diktál, most pedig az a terv, hogy meg kell mutatni MZP sikertelenségét. És ha majd azt látja a nép, hogy a konzervatív keresztény jelölt sem vezetett győzelemre, akkor lehet mutogatni, hogy na ezért kell innentől kizárólag Dobrev Klárát felépíteni. MZP magára lett hagyva szépen, kampánya gyakorlatilag tényleg nincs, vagy ahogy írják felettem, csak folyamatos kiigazításra szoruló hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!