Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ilyen borzasztó...

Miért lett ilyen borzasztó gyenge az ellenzéki kampány?

Figyelt kérdés
Januárban olyan jól indult de most ellaposodott. Az egész ellenzék egy punnyadt tehetetlen valami, egy olyan emberrel az élén aki össze vissza beszél és naponta kell magyarázkodnia. Pedig már csak egy hónap van választásig. Vajon direkt csinálják?

2022. márc. 11. 08:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Annyira bírom az ilyen napi szintű ál-pártatlan kérdéseket. :D
2022. márc. 11. 08:31
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem egy ilyen dilettáns barmot kellett volna az élére tenni. Még maga Gyurcsány is több bizalmat gerjesztene. Mondom ezt eddig részben narancsként, és maradok is narancs, MZP jóvoltából.
2022. márc. 11. 08:32
 3/15 Deff ***** válasza:
85%
Hát én attól félek hogy igen. Beárazták előre a vereséget , ami igazán csak MZPnek fog fájni ő most be lesz áldozva. A többiek meg beülnek a parlamantbe és további négy éven keresztül veszik fel a fizut. Az MSZPnek ezért nem volt mindegy hogy hány biztos befutó listás helye lesz, az egész banda csak bent akar ülni melegedni.
2022. márc. 11. 08:33
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
A nagy befogadáskultúra eredménye. Az, hogy ők csak fogyatékosokat meg retardáltakat hajlandók bevenni maguk közé, mert minden más rasszista, szexista, náci, az most megmutatkozik. Azt elfelejtették, hogy ha nincs közöttük normális ember, akkor nem fognak tudni kit indítani a választásokon...
2022. márc. 11. 08:38
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem még nem akarnak nyerni. Én sem akarnék a helyükben. Járvány után háború, menekültek, a kassza üres, a gazdaság rottyon van, EU pénzek a korrupció miatt befagyasztja, magas infláció, forint gyenge, benzin pánik stb.
2022. márc. 11. 08:42
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Egyetértek.

Én egykori LMPs szavazóként bíztam Márkiban, bár nem szavaztam senkire.

Aztán 1-2 hónap múlva érezhető volt, hogy csak ő kampányol és bizony nem jól. Az utóbbi 1-2 hónapban pedig olyan érzésem van, mintha feladták volna... engedik egyedül Márkit össze vissza beszélni és kb ennyi. Elengedték szerintem. Márki meg majd repül végleg.

Egykori LMPs szavazóként valószínűleg most a Fidesz kapja a voksomat. Miért?

Mert noha van hiba is bőven, de egyedül a Fideszen érzem, hogy egységes, ha mondanak valamit, akkor az nem csak beszéd, duma.

2022. márc. 11. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

"Nem egy ilyen dilettáns barmot kellett volna az élére tenni. Még maga Gyurcsány is több bizalmat gerjesztene. Mondom ezt eddig részben narancsként, és maradok is narancs, MZP jóvoltából."

Annyira röhejesek az ilyen kommentek.

Nagyon jól tudjuk, hogy ha Dobrev vagy Gyurcsány állnak az ellenzék élén akkor azon menne a picsogása hogy azért nem mert Gyucsány az Gyucsány, Dorbrev meg a felesége. Max akkora szavazna a magadfajta fidesztálib az ellenzékre, ha Orbán Viktor lenne az élén.

2022. márc. 11. 08:45
 8/15 Deff ***** válasza:
59%
#6 ha lehet egy kérésem akkor inkább szavazz a Kutyákra. Ha nem is nyer az ellenzék legalább kétharmad ne legyen. Kelljen már alkudozniuk a parlamentben.
2022. márc. 11. 08:57
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mi bajod van a kampánnyal.az államcsődöt mindenki érzékeli,a saját bőrén.talán napi szinten kellene felemlegetni? szerintem felesleges.az ellenzéki szavazók nem szorulnak rá hogy a szájukba rágják hogy hogyan is élnek,ezt csak a fideszesek igénylik.az elszámoltatás meg alap,de ezt a dolgot is szükségtelen hónapokon át szajkózni.
2022. márc. 11. 09:09
 10/15 anonim ***** válasza:
15%

#5. Meg ezeket az időket amúgy látványosan jobban is kezeli a Fidesz, ez az emberek tapasztalata. Tök érthető, hogy nem most fog egy kormányváltással kísérletezni az ország.

#7. Amikor egy elfogulatlan, bizonytalan választó olyat olvas egy amúgy a tiédnél sokkal kulturáltabb válaszra adott reakcióként, hogy "magadfajta fidesztálib", elég jó eséllyel fideszes lesz tőle, csaxólok. De felőlem aztán nyugodtan!

#9."az ellenzéki szavazók nem szorulnak rá hogy a szájukba rágják" - ez meg a nap vicce, köszönjük. :D Nagyon jó ez a bizonyítványmagyarázás.

Amúgy elég jól látszik, hogy a Gyurcsány-házaspár diktál, most pedig az a terv, hogy meg kell mutatni MZP sikertelenségét. És ha majd azt látja a nép, hogy a konzervatív keresztény jelölt sem vezetett győzelemre, akkor lehet mutogatni, hogy na ezért kell innentől kizárólag Dobrev Klárát felépíteni. MZP magára lett hagyva szépen, kampánya gyakorlatilag tényleg nincs, vagy ahogy írják felettem, csak folyamatos kiigazításra szoruló hülyeségek.

2022. márc. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!