Van más is úgy, hogy alapvetően Fideszes, de megingott a szavazata a TV-ben, interneten nyomatott lejárató, hazug kampány miatt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 07:20
A kérdező szavazást indított:
Fideszre fogok szavazni.
Fideszre fogok szavazni, de igaz, ami a kérdésben van.
Más okból nem a Fideszre szavazok.
Nem étdekel a politika.
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Igen, eddig ügy gondoltam elmegyek szavazni most 1x, és a Fideszre, de változott kb 2 hete, Egységes Magyarországra fogok, ha aznap lesz kedvem elmenni szavazni
2/7 anonim válasza:
En fideszes voltam de nagyon kiabrandultam beloluk a koronavirustol es a pavatanctol
3/7 anonim válasza:
En is fideszes voltam egykor, de ezt az eszmeletlenul nagy merteku lopast, meg ossze vissza hazudozast mar nem veszi be a gyomrom. Ahogy a 400as eurot, az 500 ftos kenyeret, 1000 ftos olajat, lassan 1000 ftos benzint, a ketszamjegyu inflacott, a nevetseges fizeteseket, a sz*r eüt, oktatast, meg a 42.000 milliardos allamhaztartasi hianyt se.
4/7 anonim válasza:
Le a fidesszel!Orbán tűnjön el!
5/7 anonim válasza:
Miféle hazug kampány? Amikor szó szerint idézik mástól, amit mondott? Hát az igazság néha fáj... De a felmérések szerint egyre több embernek nyitja fel a szemét, alapjában ezek az igazságkampányok egyre több embert terelnek a Fideszhez, hiába erőlködsz.
6/7 anonim válasza:
Te félnótás, attól, hogy szó szerint idézünk, de közben kiragadjuk a kontektuxból, az baromira mást jelent!
7/7 Senior Séf válasza:
12 évi Fideszes voltam. Aztán egyre-másra derültek ki a lopások, csalások, korrupciós ügyek, mutyizások, üres ígéretek, a megosztó politika, gyűlöletkampány, stb. Elegem lett.
Egyébként milyen, a TV-ben, interneten nyomatott lejárató, hazug kampányra gondolsz? Az pont a Fidesz módszere. A közpénzen 100milliárdból fenntartott köztv-be, rádióba az ellenzék be se teheti a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!