Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mit szóltok...

Ellenzékiek! Mit szóltok hozzá, hogy a Nyugat ismét élen jár és bevezették a 4 napos munkahetet?😂

Figyelt kérdés

Már itt az oldalon is több kérdés arról, hogy Belgiumban bevezették a négy napos munkahetet 😂😂😂

A HVG is lehozta.

[link]

"Bevezették a négynapos munkahetet."

A HVG Facebook oldalán, de itt is megy a fideszezés, az orbánozás, gyári munkások fikázása, a trollkodás a hanyatló nyugatról a bejelentéssel kapcsolatban.

Egy baj van:

Ha valaki elolvassa a cikket, akkor kiderül, hogy:

"Az új szabályozás értelmében a jelenlegi, 38 órát lehet öt helyett négy nap alatt teljesíteni." 😂😂😂😂😂😂

Ha így folytatják, ilyen ütemben fejlődnek, szerintem 10 éven belül 3 napon belül is le tudják dolgozni azt a 38 órát. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2022. febr. 15. 20:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20 igen, aki olyanra vágyik, annak jobb. Probléma a szabad választás, komcsikám? :)
2022. febr. 16. 08:52
 22/27 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 08:56
 23/27 anonim ***** válasza:

Hihetetlen vagy Kérdező, hogy nem esik le neked

Ki mondta hogy napi 8 órát kell dolgozni? A legtöbb ember napi 10 órát dolgozik. Plusz 2 óra utazás, az 12 óra. Alsó hangon.

Halkan megjegyzem az orvosok szerint már napi 6 óra munka se egészséges, tehát hogy 8 vagy 10, az tökmindegy

2022. febr. 16. 12:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Jaja, tökmindegy 🤣🤣🤣

Én is ezt mondanám 🤣🤣🤣

2022. febr. 16. 12:26
 25/27 anonim ***** válasza:

Mondhatod is, de látszik, hogy egyszerű vagy mint egy bot.

Pár éve a Profession.hu-nál volt account manager, és volt egy ügyfelem, egy 30 fős asztalos cég.

Az ügyvezetővel tárgyaltam, amikor kiderült, hogy náluk évek óta 4 napos munkahét van bevezetve, 4x10 óra. Meg lett szavazva a dolgozók között és most mindenki imádja.

Ugyanaz a pénz, ugyannyi ledolgozott óra, viszont a kollégák sokkal produktívabbak, motiváltabbak, mert csütörtök este már úgy mennek haza mint mások pénteken.

Őszintén, semmire nem elég a jelenlegi hétvége, pénteken hazaesek, ott a szombat ami szabad, de vasárnap már készülök a munkára, az agyam ki sem tud kapcsolni, így esküszöm, hogy elgondolkodtam, hogy elmegyek asztalosnak.

Úgyhogy, nem tudom mit röhögcsélsz kedves kérdező, de ez a munkavállalói piac következő szintje és úgy tűnik, hogy sokkal élhetőbb és egészségesebb 4 napot dolgozni és 3at pihenni.

2022. márc. 10. 09:40
 26/27 A kérdező kommentje:
Ahhoz kellene egy kis intelligencia is, hogy megértsd min megy a röhögés.
2022. márc. 10. 09:54
 27/27 anonim ***** válasza:

"Az új szabályozás értelmében a jelenlegi, 38 órát lehet öt helyett négy nap alatt teljesíteni" úgy látom, hogy ezen megy a nagy röhögés és továbbra sem értem, hogy min.

Az eddigi 38/5= 7,5 óta helyett mostantól 38/4= 9,5 óra a napi munkaidő, cserébe a péntek szabad. Ezen mi olyan mulatságos? Értem, hogy a te kommunista agyad nem fogja fel, de ez működő modell, az ember boldogabbak, több időt tudnak regenerálodni, a családjukkal tölteni. Ez hosszútávon értelmesebb generációkat képez, ami pedig az ország javát szolgálja, törekszik egy egészséges és boldog nemzet kialakítására.

Mi ezen a vicces? Tudom, hogy ezek a fogalmak neked ismeretlenek (maximum a kormánypropagandából), de egy országot így lehet fejleszteni, és nem 0-24-ben ellenségképet kell kitalálni, meg minden idiótának adómentességet adni, aki háromszor fel tudja magát csináltatni.

2022. márc. 10. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!