Most komolyan? Mi értelme ennek a megafonnak??? Valaki elment arra a 4 napos véleményvezér képzésre?
Ha valaki nem tudná, a megafon egy közpénzből fenntartott, fideszes oldal, mely 24ezer követővel rendelkezik, s azzal a céllal jött létre, hogy a jobboldali emberek hangját felerősítsék. Képzéseket kezdtek indítani, hogy az ember, hogy legyen vitaképes, megmondó, ,, véleményvezér". Rákay Philip, Bohár Dániel és Deák Dániel tartja ezeket a nagyszerű képzéseket.
Na most én megnéztem 2 fiatal oldalát, akik ezen résztvettek. Ugyanazok vannak kitéve az oldalukra, mint ami a fent említett személyeknek, tényleg, percre pontosan ugyanabban az időpontban, Gyurcsány, Soros, Márki-Zay és ennyi a nagy vita, meg a harc.
Ez nem röhejes? Ilyen hülyeségekre megy el a befizetett adónk megint? Főleg már azért is, hogy már le kellett tiltanom a megafont, mert mindenhol ezek az emberek hirdetései jelentek meg.
Annyi közpénzt nyúlnak le, hogy már nem kell számolgatniuk van-e értelme. Elszórják, mert lehet.
A híradó pl. azt harsogja, hogy MZP már 50 millióért hirdetett, amikor a fidesz már többszáz milliónál tart csak a facebookon.
"közpénzből fenntartott ... oldal"
Ezt honnan veszed?
09:36
Elvileg ugye fidesz közeli emberek magánvagyonából működik, de nem lepne meg ha az közvagyon volt, csak elvesztette a köz jellegét.
Bocsi, birósági itélet van, hogy nyugodtan mondhatjuk, hogy közpénzből működnek ezek a barmok!
Kommunikációs zsenik, azt elismerem, merthogy a szrt is el tudják aranynak adni, de attól az még büdös marad és hig!
Annyi értelme van, hogy jól tudnak agyat mosni...
Egy ideig én magam be is dőltem Nekik, de most a Fideszes nagy ,,adományaiból" megint vhogyan nem részesülök ahogyan az előző 7 évben sem, nem nagyon foglalkozom velük.
Én el se megyek szavazni, mert az ellenzék sem jobb.
A South Park egy része jut erről eszembe:
Gennyes tus és redvás szendvics
Képezni kell a fidesznél az embereket arra, hogy sorosmigránsgyurcdányb*zicigányromanemváltólmbtqbrüsszelibernyák?
Csak a fidesz már 2.4milliárd forint hírdetésnél tart a facebook-on.
Van néhány szervezett bűnöző, akik most kormányozzák az országot, pontosabban azzal bízták meg őket a választók, de messze nem erre koncentrálnak.
Mi értelme ennek? Mi értelme a maffiának? Valakinek érdeke.
Közpénzből 4 nap alatt megtanítanak a CTRL+c CTRL+v használatára.
Azt is megtanítják okádorigó, prostisrácok, aberrálthajtások, stb fideszmédiából tedd ezeket.
Mint fent is említették hiába vergődnek a fidesznyikok, a bíróság mondta ki nyugodtan lehet rá használni a közpénz szivattyú kifejezést hiszen az adónkból vannak ezek a propagandisták eltartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!