Ellenzékiek! Mit szóltok hozzá, hogy a Nyugat ismét élen jár és bevezették a 4 napos munkahetet?😂
Már itt az oldalon is több kérdés arról, hogy Belgiumban bevezették a négy napos munkahetet 😂😂😂
A HVG is lehozta.
"Bevezették a négynapos munkahetet."
A HVG Facebook oldalán, de itt is megy a fideszezés, az orbánozás, gyári munkások fikázása, a trollkodás a hanyatló nyugatról a bejelentéssel kapcsolatban.
Egy baj van:
Ha valaki elolvassa a cikket, akkor kiderül, hogy:
"Az új szabályozás értelmében a jelenlegi, 38 órát lehet öt helyett négy nap alatt teljesíteni." 😂😂😂😂😂😂
Ha így folytatják, ilyen ütemben fejlődnek, szerintem 10 éven belül 3 napon belül is le tudják dolgozni azt a 38 órát. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
13as. Az óraszám nem változik.
Olyan mintha iskolába járnál, és 5 nap helyett 4 alatt kell teljesitened ugyanazt a mennyiségű tárgyat.
Érted már?
13.
Szerintem nem 🤣🤣
Nem teljesen értem a kérdezőt, hogy mi a problémája.
Ha jól olvasom, az a baja hogy a munkás döntheti el hogy 4x10 vagy 5x8-at dolgozik.
Ez elég egyértelmű egy alacsony IQ-val is, hogy miért jó dolog.
Miközben nálunk arról dönthet sok munkás, hogy 5x12 vagy megy havi 50ért utcát sepreni..
Szerintem sokkal jobb a 4x10 (ami náluk csak 4x9,5) óra munka.
Mivel csak 4 nap kéne bejárni, ez nettó 2 óra időmegtakarítást jelent (nekem 1 óra az út a munkahelyemre).
Ha ezt az egész országra levetíted, az azt jelenti, hogy egy városban csökkentetted a forgalmat 20%-al, ami azért nem semmi!
És innentől már csak egy lépés annak kiharcolása hogy 4 nap csak 8 órát dolgozzunk, aztán csak 6-ot, aztán már csak 3x6-ot, és így tovább. Egy tanulmány szerint a klímaváltozást csak akkor tudnánk visszafordítani, ha sokkal kevesebbet dolgoznának az emberek, és Nyugat-Európában, a lábnyom alapján asszem valami napi 2,5 óra jött ki. Ez azt jelenti hogy heti 2 nap munkával nemcsak megtermelnénk amire feltétlenül szükségümnk van, hanem azt is biztosítanánk hogy ne haljunk ki 100-200 éven belül.
19.
Szerintem sokkal jobb már rögtön a 38 óra munka egyben és akkor az csak 2 napos munkahét!!4!4!4
Na erre mit lépsz!!!
😂😂😂
Hihetetlen, hogy nem esik le nekik🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!