Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum 4 napos munkahetet...

A Momentum 4 napos munkahetet akar, miért nem az öt napossal kezdik?

Figyelt kérdés
Sok melósnak heti 6 napot kell dolgozni a gyárakban. Először nem nekik kéne garantálni a heti 2 nap pihenőnapot?
2022. jan. 29. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
3%
Nem kötelező 6 napot dolgoznia senkinek.
2022. jan. 29. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Ez a sok melós ez mennyi, százezer mondjuk?

És a gyári melós ha lehúz egy plusz napot az 8 óra, azaz 6x8 óra ki van fizetve.

Én multiban dolgoztam évekig, napi 2-3 óra túlóra, heti 50 óránál biztos több, és sose nem fizettek egy fitying túlórapénzt se. Úgy van kitalálva a munka törvény, hogy bizonyos esetekben el lehet térni tőle.

Ha 4 napos lesz a munkahét akkor a multiban dolgozóknak csak 4-szer kell ingyen túlórázni nem 5-ször. És a gyári melós meg lehúzza a pénteket is, de a hétvégéje szabad. Valahogy el kell indulni, ki kell keveredni ebből a mostani rabszolga rendszerből.

2022. jan. 29. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Erdekes ... nekem ugy remlik, hogy nagyon ellene voltak a vasarnapi boltzarasnak!? :)
2022. jan. 29. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
és ez mindenkire vonatkozik , mert a mezőgazdaságban ez nem működik , ez megint egy csodás böffenés . lets go annnnnucska
2022. jan. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!