Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Momentum győzne, bevezetn...

Ha a Momentum győzne, bevezetnék a 4 napos munkahetet & versenyképes fizetést? Lázba hoz?

Figyelt kérdés

Fekete Győr min.elnök jelőlt programját hallgattam az ATV-én és nagyon felcsigázott. Azt mondta, hogy bevezetné a négy napos munkahetet és emellett még jelentősen emelné a fizetést, az versenyképes lenne. Ez a két programpont már önmagában elegendő hogy rájuk szavazzon az ember. Nem így van?

Én mondjuk pedagógusként összesen három teljes napot sem dolgozok, de önmagában az hogy be kell járni minden nap az iskolába teljesen lemerít minden kollégát. Most végre lesz még egy nap, amit a kedvenc hobbijainknak szentelhetünk, amellett, hogy sokkal több fizetést is kapnánk plusz munkavégzés nélkül. Végre a gyermekkori hobbijaimnak szentelhetnék három napot a héten. Mindíg érdekelt az ufo kutatás és a modern fizika/biológia határterületein elhelyezkedő alternatív elméletet. Ebben már nem fog annyira vissza a polgári munka és ehhez még pénzem is lenne

A DK még a EU minimálbért is bevezetné emelett és minimál nyugdíj is lenne. A momentum programjában úgy dolgoznánk kevesebbet egy teljes nappal, hogy még emelkedne is a fizetésünk. Nem hozza ez a generációkat lázba?

2021. febr. 22. 10:31
A kérdező szavazást indított:
Így lesz, ha Fekete lesz a miniszterelnök
Lázba hoz, de irreális
Még többet fognak lopni és nem csinálnak semmit
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem a feltétel nélküli alapjövedelem hoz lázba, a fene akar 4 napot dolgozni egy héten. De az örök élet ingyen sör is jó.
2021. febr. 22. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

Az szdsz (az ősük) is így kezdte és tudjuk mi lett a vége!

Ezért aztán - Jakab Péter!

2021. febr. 22. 10:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A Momentum nem győzne, mert nem önálló párt. Ígéretből meg annyi volt már!
2021. febr. 22. 10:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, meg az örök élet is jön még, mint ígéret...

Nem véletlenül mondogat ilyeneket ez a köztörvényes trendigyerek. Kellene a szavazat, meg hát a pálya széléről könnyű focizni...

Arról persze nem beszél, hogy az ígéret földje csak addig tart, amíg megnyernék a választást. Amúgy pedig azt a gazdaságnak ki is kellene termelnie ám...

2021. febr. 22. 10:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A négy napos munkahetet a németek, hollandok, osztrákok sem engedhetik meg maguknak, nem még egy ilyen - a 30 év alatt - teljesen szétlopott ország mint a miénk.

A Euró bevezetéséről pedig a szlovákok sokat tudnának mesélni!

2021. febr. 22. 10:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és honnan venné rá a manit? Ígérni mindenki tud. Még az olyan szőrös nyikhajok is..
2021. febr. 22. 11:02
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

"Ha a Momentum győzne,.."

De nem a Momentum fog győzni, hanem az Ellenzéki Összefogás, ahol nem biztos, hogy Fekete Győr lesz a miniszterelnök-jelölt.

Sőt, biztos hogy nem!

2021. febr. 22. 11:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ígéretnek jó amit ígérnek de ,ha ilyen szempontokat nézünk akkor már a MKKP az jobbat ígér. De komolyra fordítva a szót ebből semmi nem lesz. 1 Nem Fekete Győr lesz a miniszterelnök jelöltje az ellenzéknek hanem vagy a a Jakab vagy az akit a DK indít. 2 Még ha nyerni is fognak szerintem 1 éven belül széthullik ez a koalíció darabjaira. 3 Ez a program hitegetésnek jó de ebből semmi nem lesz. Egyáltalán milyen Európai minimálbér lesz ? Mert minden országban más és más a bér
2021. febr. 22. 11:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 2 napos munkahét jobb lenne. Kedden és csütörtökön, de mivel csütörtök ugye az már kispéntek, ezért akkor is csak ilyen 3-4 órás munkanap kéne. Illetve legalább 2 milliós fizetést kéne adni mindenkinek, akinek jelenleg nincs. Akinek meg vannak megtakarításai, azokat szépen betakarítani és szétosztani a szükséget szenvedők között. Szerintem ez csak így működhet.
2021. febr. 22. 11:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 én támogatom. Erre kéne alapítanod egy pártot
2021. febr. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!