Ellenzékiek! Mit szóltok hozzá, hogy a Nyugat ismét élen jár és bevezették a 4 napos munkahetet?😂
Már itt az oldalon is több kérdés arról, hogy Belgiumban bevezették a négy napos munkahetet 😂😂😂
A HVG is lehozta.
"Bevezették a négynapos munkahetet."
A HVG Facebook oldalán, de itt is megy a fideszezés, az orbánozás, gyári munkások fikázása, a trollkodás a hanyatló nyugatról a bejelentéssel kapcsolatban.
Egy baj van:
Ha valaki elolvassa a cikket, akkor kiderül, hogy:
"Az új szabályozás értelmében a jelenlegi, 38 órát lehet öt helyett négy nap alatt teljesíteni." 😂😂😂😂😂😂
Ha így folytatják, ilyen ütemben fejlődnek, szerintem 10 éven belül 3 napon belül is le tudják dolgozni azt a 38 órát. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mit szólnék hozzá? Tök jó hogy van ilyen lehetőségük is, nem kötelező 5 nap 8 óra ha teljes állásban dolgoznak.
És még a főnöküket is büntethetik hogy ha munkaidőn kívül mer szólni nekik.
"Bala'zs ***** válasza:
28%
Kérdező, a Fideszesek többsége egyszerű gyári munkás, akik annyit látnak a világból, ami a reggeli negyed hatos és az esti fel 11-es busz ablakán látszik. Ilyenektől mégis mit vársz?"
Ez a kedvencem:DDD
"Hálisten hogy mi pont ellenkező irányba tartunk, és lassacskán NAPI 38 órát kell majd gürizni."
Erről az a 2018-as Fideszes propaganda cikk jut eszembe, amikor azt ecsetelték egy cikkben, hogy a Balatonnál már nettó 1 milliót lehet keresni. Majd részletezték a cikkben, hogy "errefelé óránként nettó 1000-1500 forintot is elkérhetnek a munkavállalók".
Számolgattam egy kicsit, és ezek szerint valóban meg lehet keresni 1 millát, csak ahhoz 800 órát kell dolgozni egy hónapban. Viszont egy hónap csak 720 órából áll.
Szóval ja, nálunk lassan egy nap 38 órát kell dolgozni, hogy kijöjjön a Fidesz matek :)
"Erről az a 2018-as Fideszes propaganda"
Ha neked ezek után még mindig a Fidesz jut az eszedbe, akkor szerintem kezeltesd magad! 😂😂
Kiderül, hogy full hülyét csinált belőle a HVG, meg a Nyugat, aztán ahelyett, hogy kussolna, tovább fideszezik.😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!