Erről ki mit gondol? Nyugatabbra már tényleg ilyen szinten megy a transz-gender lobbi?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=QIDGdSU_q2M&ab_channel=H%C3%..
Amikről beszámol a nő nagyon súlyos.
2022. febr. 14. 11:26
41/41 anonim válasza:
A gender diszfória egy mentális betegség, teljesen más, mint a homoszexualitás, transz emberek százai, ezrei bánják meg, hogy nemátalakító műtéteken mentek át és bár van visszaalakító műtét, de már sosem lehetnek azok, akik VOLTAK, azok akiknek lenniük KELL. Ez egy választás, olyan mint ha én most azt mondanám, hogy én most majom akarok lenni és úgy is viselkednék(De gondolom, ha találnának erre módot, ez is normalizálva lenne...), a szexualitásomat NEM bánhatom meg, sem egy heterótól, sem egy homoszexuális embertől nem hallottam, hogy megbánták volna, hogy azok(Kivéve, ha sokat csalódnak... De erről is lehetne beszélni), ellenben a transzokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!