Támogatod, hogy nálunk is kirúgják azt a pedagógust, aki nem nyávog vissza a gyereknek?
Fake News
Megkeresték a tanárt és képeld:
"I'm grateful for the people who reached out and asked me about it, but I'm disappointed ... how fake news is made. I was not fired"
"No, a teacher did not get fired for failing to "meow back" at a student who identifies as a cat. The story was made up by the TikTok user, who later posted an update expressing her disappointment at how "fake news" is made and affirming that she was not fired."
Alapjogokért központ...
Mért nem rogán tonci propaganda minisztériumát adod meg forrásnak.
A legbutább fidesz szavazó is tisztába van vele ezt a szutykot csak azért tartja fent a fidesz legyen kire mutogatni mert a baromságaikat már nekik is ciki felvállalni.
Mi lesz a következő? Koránt idézel mint forrást a föld keletkezésére? Esetleg bibliát? :D
Ne légy tök buta.
Én minden pedagógust támogatok, aki képes 170 ezerért bejárni dolgozni. Félek, mire az én gyerekem eléri az iskoláskort, nem marad, aki tanítsa.
170 nettó???? Én 320-at (manager), férjem 550-et (IT) hoz haza nettóban, de a lakáshitel törlesztés le meg a gyerek nevelése mellett még így sem dőzsölünk. Nem tudom, hogy a tanárok hősök, vagy bolondok, hogy ennyiért egyáltalán megmozdulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!