Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy nálunk is...

Támogatod, hogy nálunk is kirúgják azt a pedagógust, aki nem nyávog vissza a gyereknek?

Figyelt kérdés

Amerikai példa: 3.18.-tól

https://www.youtube.com/watch?v=MaZiyOYS3zQ

2022. febr. 6. 13:47
A kérdező szavazást indított:
Igen, hiszen én is macska vagyok.
Igen, bár én még nem vagyok macska, de az szeretnék lenni.
Igen, mert én progresszív liberális vagyok, aki támogatja a macskanőket is.
Nem, a progresszív liberálisoknak elment a maradék eszük is.
18 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nyaú 🐈
2022. febr. 6. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Fake News

[link]

Megkeresték a tanárt és képeld:

"I'm grateful for the people who reached out and asked me about it, but I'm disappointed ... how fake news is made. I was not fired"

"No, a teacher did not get fired for failing to "meow back" at a student who identifies as a cat. The story was made up by the TikTok user, who later posted an update expressing her disappointment at how "fake news" is made and affirming that she was not fired."

2022. febr. 6. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nyiu,miau miau-miau nyau?
2022. febr. 6. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Alapjogokért központ...

Mért nem rogán tonci propaganda minisztériumát adod meg forrásnak.

A legbutább fidesz szavazó is tisztába van vele ezt a szutykot csak azért tartja fent a fidesz legyen kire mutogatni mert a baromságaikat már nekik is ciki felvállalni.

Mi lesz a következő? Koránt idézel mint forrást a föld keletkezésére? Esetleg bibliát? :D

Ne légy tök buta.

2022. febr. 6. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Muszály ilyen kormányzat által megrendelt nem valódi civil szervezetek által összeollózott videókat megosztani? Kérdezz engem én voltam vidéki meleg jogi aktivista... tudod kinek nyávogtam én? A szomszéd macskájának, hogy magamhoz hívjam, hogy megtudjam simogatni... na annak igen...
2022. febr. 6. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Jól mutatja a jobboldali értelmiségi újságírás szintjét, hogy egy TikTokos álhírt is beszpnak...🤣
2022. febr. 6. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
2, a linkelt cikk fake news
2022. febr. 6. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
6: tudják, hogy a híveiknek ez is jó, mert mindent bemondásra elhisznek, semminek nem néznek utána, kritikus gondolkodásuk nulla
2022. febr. 6. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ha ettől jobban alszol, akkor nem "fake news", csak a tanár saját kutatása, hogy megnézze mennyire terjednek az álhírek. Másik videójában közli, hogy és csalódott az eredményben, és amúgy ki sem rúgták.

Itt a kirúgásos:

[link]

Ez meg az 5 nappal későbbi konklúzió:

[link]

2022. febr. 6. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Én minden pedagógust támogatok, aki képes 170 ezerért bejárni dolgozni. Félek, mire az én gyerekem eléri az iskoláskort, nem marad, aki tanítsa.

170 nettó???? Én 320-at (manager), férjem 550-et (IT) hoz haza nettóban, de a lakáshitel törlesztés le meg a gyerek nevelése mellett még így sem dőzsölünk. Nem tudom, hogy a tanárok hősök, vagy bolondok, hogy ennyiért egyáltalán megmozdulnak.

2022. febr. 6. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!