Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is elege van sokszor a...

Másnak is elege van sokszor a magyar közéletből, és politikából?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy az egész magyar közélet nem más, mint egy Mónika-show. A folyamatos ellenségkép-keresés, gyűlölködés, karaktergyilkolászás. Megy az egymásra a szardobálás, szarcunami... Folyamatosan.. Ki mit mondott most, 20 éve, 120 éve... Fizetett megmondóemberek, meg propagandisták tolják a hülyeségeiket. És önti el a fostenger a magyar nyilvánosságot ÉS NEKEM EBBŐL BAROMI ELEGEM VAN, FOLYAMATOSAN MEGY A CIRKUSZ, PÁRBESZÉD NUKU, AZ IDEGSEJTJEIM TELJESEN KIÉGTEK TŐLE, ANNYI AGYZSIBBASZTÓ MARHASÁG, HOGY AZ VALAMI ELKÉPESZTŐ. JOBB LENNE EZ A VILÁG POLITIKUSOK, MEG POLITIKA NÉLKÜL. Nekem ehhez túl értékes az időm, bazdmeg...

ma 00:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Az egész politika egy showműsor, de inkább olyan, mint egy kiszavazóshow.
ma 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne foglalkozz vele, senki nem kényszerít rá.
ma 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Fixen eldöntöttem hogy MP-re szavazok, és már nem foglakozom a napi gyűlőletkeltéssel. Nekem aztán hiába örjöng a fidesz a következő egy évben.
ma 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én kifejezetten élvezem.
ma 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom a 3. válaszolóhoz, innentől nem követem én sem ezt az egész bohóc munkát. 26-ban leszavazok arra a pártra, amelyik legesélyesebb, hogy kormányt vált: Tisza.
ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!