Mennyi az esely arra hogy Mpeter lesz a miniszterelnok es hogy eltunik Orban a politikabol?
Figyelt kérdés
tegnap 17:54
1/17 anonim válasza:
Nem tudom. 2026-ban biztos újra megválasztják a Fidesz-KDNP-t, de 2/3-os többségük már nem lesz.
2/17 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem lesz meg ismét a 2/3?
6/17 Dongaben válasza:
Előbbire semmi. ( Bárhogy kapálóznak a szektások.) Utóbbi eljön a nyugdíjjal kb. A fiatalok nem emlékeznek arra, hogy Orbán, és Gyurcsány is a KISZ-ből jött. Magyar Péter meg a FIDESZ-ből, még akkor is, ha ő maga nem is volt párttag. Ugyanazt vinné tovább...:( Köszönjük, de ebből NEM kérünk! Magyar Péter gyakorlatilag lemásolja a fiatalabb Orbán Viktort. Ez senkinek nem tűnik fel? Pont ilyen volt anno a jelenlegi miniszterelnök is. Aztán mi lett belőle...
7/17 anonim válasza:
Onnan gondolom, hogy nem lesz meg ismét a 2/3-ad, hogy a Fidesz legnagyobb szavazótáborát a nyugdíjasok teszik ki, akik hullanak, mint a legyek a leamortizált egészségügyi rendszer miatt és a fiatal generációt nem tudja meggyőzni a Fidesz, hogy rájuk szavazzanak. Első válaszoló voltam.
8/17 anonim válasza:
Én meg onnan gondolom, hogy ennek ellenére is meglesz, hogy kényükre-kedvükre átrajzolják a választókerületeket, Romániában is jelentősen bővítik a választóbázisukat, és ha ez még mindig kevés lenne, akkor egyszerűen még több választópolgárt "költöztetnek be" ideiglenesen.
9/17 anonim válasza:
Demokratikus eszközökkel gyakorlatilag legyőzhetetlenek. Mint a legtöbb autokrata vezető.
10/17 anonim válasza:
8 - Tisztességes székely ember NEM SZAVAZ a magyar Ceausescura!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!