Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet majd megismerni...

Hogyan lehet majd megismerni a Tisza Párt álláspontját, ha kimarad a napi politikából?

Figyelt kérdés

"A Tisza Párt elnöke, Magyar Péter közösségi oldalán arról értekezett, hogy pártja nem ér rá napi politikával foglalkozni"

[link]

okt. 29. 12:44
A kérdező szavazást indított:
Sehogy, lutri lesz az egész.
A kirúgott / kilépett tagok majd beszámolnak róla.
Őszödi beszédhez hasonlóan, kiszivárgott belsőleg lehallgatott beszélgetéskből.
Egyéb módon.
15 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg Fidesz szócső lett az index. Elolvastam MP bejegyzését, de egy szóval nem említette, hogy pártja nem érne rá napi politikával foglalkozni. Nyilván nem célszerű huszadrangú megosztó témákat feszegetni, olyanokat viszont igen, amik fontosak, mindenkit érintenek és amiben közös nemzeti megegyezés van. Ilyen például az egészségügy.
okt. 29. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem azt mondták, hogy nem érnek rá, hanem, hogy nem akarnak napi politikával foglalkozni. Rendszerváltást akarnak, leváltani a fideszt. Ha elkezdenének állást foglalni a migráció, lmbtq, energia, külpolitika... és egyéb megosztó kérdésekben, akkor szétszakadna a pártjuk mert most ők egy nagy olvasztótégely, amiben van bal és jobb oldalos is. Ott vannak a jobbikosok, és a DK-sok is, és sok fideszes is.

"Ha egy pillanatra is megingunk, hátat fordítunk, vitatkozni kezdünk, vagy lehajtjuk a fejünket, akkor egyszerre vetik magukat ránk."

"Nincs jobb, nincs bal, csak magyar"

Ezért nem lehet, ezért nem szabad kifejezzék a véleményüket is bármihez a választásokig, nem szabad meghasonuljanak a saját szavazóikkal.

okt. 29. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Ha eddig nem sikerült megismerni az álláspontjukat, akkor kétlem, hogy ezután sikerülni fog.
okt. 29. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Utána olvastam és egyáltalán nem ezt írta. Ettől még nem tartom jó dolognak a túl óvatos, semleges politizálást, de nincsenek is adataim arról, hogy mi hoz nekik több szavazatot.
okt. 29. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
#4: Szerintem ezt még ők is tanulják, nagyon nehéz megfelelően egyensúlyozni. De az ellenzéki választoktól azért szerintem elvárható lenne, hogy önmérsékletet is tanúsítsanak, mert így elveszítjük a fókuszt. Nekem is van, ami tetszik, van, ami kevésbé, de nem kezdek el emiatt sértődötten panaszkodni, hogy ha valami nem úgy van, ahogy én akarom, akkor én így már nem is szavazok rájuk. Lehet kritikusnak lenni és tanácsokat adni, de ez ne váltson át egy sértődött támadásba, mert akkor nem, hogy 1-1 ügyünk nem lesz minden óhajunk mentén képviselve, hanem marad a legrosszabb forgatókönyv, a Fidesz.
okt. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!