Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol találom meg Ábrahám...

Hol találom meg Ábrahám Róbert videóját amin Lakatos Márkot vádolják?

Figyelt kérdés
Az eredeti interjút hol tudom megnézni? Nem találom, valaki belinkelné nekem? Köszönöm!

okt. 28. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
okt. 28. 18:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen erre! Köszönöm szépen!
okt. 28. 18:53
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Ebben mi a bűncselekmény? Ő mondja hogy persze hogy megcsinálja a cipőért. 15 éves nem? Ez így egy semmi.
nov. 2. 15:11
 4/15 A kérdező kommentje:

Ez nem tartozik már a kérdésemhez (ami már lezárult mert az első megválaszolta) de a szex egy 15 évessel valóban jogilag nem bűncselekmény cipőért. Viszont erkölcsileg megkérdőjelezhető erősen. A bírósági ítéletet várjuk meg mert addig nem is biztos hogy elítélik vagy hogy tényleg megtörtént

nov. 2. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Miért ítélnék el, ha nem bűncselekmény?
nov. 3. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

A teljes riportot videón átadta a rendőrségnek és még egyéb bizonyítékokat is.

Súlyos az ügy, sok érintett van benne.

nov. 7. 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
75%-os Elárulnád könyörgöm, hogy szerinted miért nem volt hasznos az első válaszom? Rossz videót linkeltem Ábrahám Robiról? Rossz időbélyegzővel linkeltem? Félreértettem a kérdést? Kijavítanál?
nov. 8. 06:40
 8/15 A kérdező kommentje:

Én hasznosra értékeltem az első válaszolót. Nem tudom egyesek miért pontoznak le embereket akik 100%ot érdemelnének. Sajnos ezzel nem tudunk mit tenni

nov. 8. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:
30%

Súlyos ügy 😅

Ha ez a semmitmondó szerintem megrendezett videó bizonyíték, akkor a Dietmar Clodo féle vallomás/rágalmazás is az kéne legyen. Ráadásul akkortól fordult a kedves vezető kommunista ellenes politikája 180 fokot, ami azóta is töretlen.

nov. 9. 07:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9# Itt már nem csak a videóról van szó, hanem egyéb helyeken történt dolgokról és feltárt fotókról, stb.
nov. 10. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!