Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora a tisza tényleges...

Mekkora a tisza tényleges támogatottsága, és hányan vannak, akik orbán ellen az ördögre is leszavaznának?

Figyelt kérdés
Nem szimpatikus a magyar gyerek. Kezdve azzal, hogy honnan jött, aztán a baráti köre, stb. Kézfogás vityával, susmorgás gulyással... majd biztos elszámoltatja őket. Meg a gyerekei anyját... De basszus, ha a patás ördög vagy vitya közül kéne választani, inkább az ördögöt választanám. És többfelől hallom, hogy MP nem szimpi, de akkor se a fidesz. (Pedig talán lehet is...) mindenesetre, én mindig a legerősebb ellenzéki pártra szavaztam. Most is így fogok tenni. De inkabb van egy szekta mögötte is mint a fidesz mögött. Nem tudom, hoszszabb távon jó lesz e. De ami most van, az már tarthatatlan.
okt. 29. 03:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"a patás ördög vagy vitya közül kéne választani" - nem kell, a 2 ugyanaz
okt. 29. 04:27
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem szimpátia kérdése -bár én sem érzem őszintének-. Én azért nem fogok szavazni, mert nem volt 2 éve sem az utolsó választás és nem ittam még el annyira az agyam, hogy legyenek emlékeim arról, hogy mi ment előtte. Ugyanigy az ellenzék előnyét mérték, még nagyobb arányban is, mint most és ugyanúgy nem sikerült, mint 18-ban, vagy 14-ben, amikre szintén emlékszem.

Emlészkem ugyanúgy arra is, hogy hányszor volt reszelve a választási rendszer a választások előtt, meg a buszoztatásokra és a szavazatvásárlásokra is.

Én nem értem, hogy az emberek miért nem emlékeznek arra, hogy ugyanigy nem sikerült és, hogy miért nem sikerült.

18-ban orrbefogva taktikusan szavaztam akkor a Jobbik jelöltjére, mert ő volt nálunk az esélyesebb. Eredménytelenül. 22-ben összefogva szavaztam olyan politikusokra, akikkel nem értettem egyet, de MZP személye végett, leadtam a szavazatom. Eredménytelenül.

Magyar Péterrel, szinte semmiben sem értek egyet, semmit sem képvisel abból, ami nekem fontos lenne és mivel a választási rendszerünk ugyanaz, mint az előző választások előtt én nem értem a hurráoptimizmust.

okt. 29. 06:30
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

#2 Azért már szomjas sem lehetsz, ugyanis a választás előtt az összes közvélemény-kutató fideszes győzelmet mondott.

Évekkel a választás előtt vezetett az ellenzék, amit a hazug lejáratásokkal ki is csináltak. Választás után persze sorra lehetett nyerni a sajtópereket. Ám pont az a fő különbség, hogy ezek a lejáratási próbálkozások most már nem működnek!

okt. 29. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

3, óh, én mérsékelt alkoholista vagyok, kordában tartom az alkoholfogyasztásom, ennek köszönhetően pontosan emlékszem, a legandás Pulai Andris, zárul a zolló klasszikusra és arra, hogy az előválasztás után, milyen fölényes MZP vezetésről beszéltek a közvéleménykutatók.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a mai világban, már nincs szükség az én söráztatta memóriámra hagyatkozni, hiszen van neked is barátod bőven, aki megmondja a tutkót!

okt. 29. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
3, a fő különbség, az az, hogy vannak emberek, akik egyszerűen nem veszik figyelembe a magyar választási rendszert és homokba dugott fejjel kampányolnak, újra és újra.
okt. 29. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Befogott orral de a Tiszára. Orbán patás ördögtől még egy kiugrott volt fidder vezér is jobb. Tud egy s mást a Fideszről ezért is tudja megverni őket.
okt. 29. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:

#3 Ez egyáltalán nem igaz. 22-ben a választások előtt talán 1 hónappal még ellenzéki győzelmet jósolt a Publicus, ahogy teszi ezt most is. Aki kíváncsi a várható eredményre az a Nézőpont jóslataira adjon, értem én, hogy jobboldali kötődésű, de ez teljesen mindegy, ha egyszer 22-ben 5%-ot, 18-ban 1%-ot tévedtek, akkor ebből a szempontból ők állnak a legközelebb a várható eredményhez.

Amit a 2. válaszoló írt ezt én eddig is így láttam, hogy ez az általános az ellenzéki szavazókra, csak hogy ha ezt leírtam ált. sértésként vette a többség. Nem jó út ez srácok, ez a hozzáállás, egyik sem. Ezt jobboldaliként kérdezem tőletek, (és a Tisza támogatóitól nyilván, nem az MHM támogatóitól) nem lehetne csak egyszer megpróbálkozni egy olyan párttal, ami valóban titeket képvisel? Nem csak azt, hogy Orbán takarodj, nem csak azt, hogy oktatásegészségügykorrupció, hanem tényleg titeket, a ti értékrendeteket, a ti gondolkodásotok, életfelfogásotok, a jövőképeteket, ami mutatja, hogy szerintetek hogy kellene kinéznie a jövőben az országnak, a világnak és benne az embernek, ebbe rengeteg dolog beletartozik, ennél többek vagytok és többet akartok. Egy olyan párttal, ami abban áll szemben a kormánypárttal amiben ti is valóban szemben álltok, nem pedig mindenben szemben áll vele és eléri nálatok azt, hogy ti is tényleg mindenben szemben álljatok vele, mert ilyen a világon nincs, hogy abszolút semmiben nem ért egyet két ember, ez nem létezik, ez mesterséges. Ha jelenleg ez a párt nem létezik, akkor ki kell kényszeríteni, hogy megalakuljon.

Sokunknak volna igénye egy normális ellenzékre, aki nem szerelmes a Fideszbe (igen, sokan vannak! ne tessék ezt vitatni!), az ugyanúgy igényli, sőt lehet, hogy sértő amit írok, de jelenleg úgy néz ki, mintha én jobban akarnám ezt, mint ti. Sokszor baromira elegem van már ebből az amerikai stílusú "politizálásból" ami folyik ebben az országban. Elegem van abból, hogy a politika javát ez teszi ki. Nem szimpatikus, rossz hallani, fárasztó, de én sem tudnám ennél jobban csinálni, csak nekem ugye nem kell és nem is vállalnám a feladatot.

okt. 29. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!