Erről ki mit gondol? Nyugatabbra már tényleg ilyen szinten megy a transz-gender lobbi?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=QIDGdSU_q2M&ab_channel=H%C3%..
Amikről beszámol a nő nagyon súlyos.
2022. febr. 14. 11:26
1/41 anonim válasza:
Kérdező, én komolyan megkérdem, hogy hol élsz? egy zsák faluban és utoljára a járás központba jártál szakmunkás képzőbe?
2/41 anonim válasza:
Ne számíts rá hogy az itteni libbantak megnézik..😅
3/41 anonim válasza:
Mindenki is hímnős lesz! Akkor megoldódik a gyerekvállalás, mert mindenki szülni fog.
4/41 A kérdező kommentje:
1, Végignézted egyáltalán? Kétlem, mivel 40 perc a műsor, és te már 4 perc után okoskodtál.
2022. febr. 14. 11:35
5/41 anonim válasza:
Ezt a nőt elítélték csalásért azt hiszem aztán ki is utasították Kanadában.... de kötve hiszem, hogy szülői beleegyezés nélkül és konkrét pszichológiai és pszicihiátrai vizsgálatok nélkül bárkit 18 év alatt átoperálnának....
6/41 anonim válasza:
Egyébként én anno szociológus hallgatóként jártam pár éve egy leszakadó kistérségi iskolában és az igazgató nő nem attól félt, hogy transz aktivisták jönnek be, hanem azon, hogy hogy pótolja majd a felmondott tanára helyét a suliban... látnod kellett volna, hogy milyen kétségbe esett arca volt és ez azóta rosszab.... inkább ettől félj kérdező....
7/41 tobas válasza:
Nem tudom, én Belgiumban megkérdeztem a gyermekes kollégáimat, semmi ilyenről nem hallottak.
A 12 éves egy vicc, hiszen itthon pont a Fidesz többség fogadta el az új törvényt, hogy a "közeli életkor-engedménynek lehet tekinteni azt, hogy a 12 és 14 év közötti személyekkel konszenzuális nemi kapcsolatot létesítő 14. évét betöltött, 18. évét még nem betöltött fiatal nem büntethető"
Tessék itt van egy kanadai magyar válasza:
8/41 anonim válasza:
Ilyen szinten. SÖT!!!! a választásokig még meg fogod "látni" (csak jo csatornát kell nézned), hogy ez csak a jéghegy csucsa. Ennél sokkal durvább, söt már kötelezö:-)
9/41 A kérdező kommentje:
5: mondják többször is, hogy 13 éves kortól műtenek át.
2022. febr. 14. 12:01
10/41 A kérdező kommentje:
6, és ez hogy jön most ide?
2022. febr. 14. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!