Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok tényleg heti 22...

Tisztelt Miszter Miniszter kérdése:

A tanárok tényleg heti 22 órás munkaidőt követelnek, ez valami vicc?

Figyelt kérdés

[link]

"A pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak neveléssel-oktatással lekötött munkaideje 2021.

szeptember 1-jétől heti 22 óra legyen!"

Ezek nem tudják, hogy egy teljes munkaidős állás heti 40 óra? Emellé akarnak béremelést? Ennyi órára vetítve már a mostani is sok. A minimum havi bruttó 260k, de fele annyi óraszámra. Ezt beszorozzuk kettővel, bruttó 520k. Vagy ők félállásra akarnak annyit kapni, mint más teljes munkaidőben?

2022. febr. 9. 21:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Értem. Hülyébben lettek és másként kell oktatni a szorzótáblát.
2022. febr. 10. 08:13
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

Na itt látszik hogy a tanárok állami alkalmazottak. Csak kifogásokat tudnak gyártani. Az iparban senkit sem érdekel hogy mit miért nem lehet megcsinálni. Ott megoldásokra van szükség mert a vállalat nyeresége a tét.

A tanárok akkor is megkapják a fizetést ha folyamatosan csak kifogásokat keresnek.

2022. febr. 10. 08:17
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Én generálom a kifogásokat nem vagyok tanár, csak a párom és testvérem. Mindketten csak néhány éve.

De ezek szerint mindkettő retardált, mert minden órára fel kell készülniük.

Valószínű, hogy a párom lebeszélem, hogy tanár maradjon, mert tele a tököm, hogy mindig a "lakatosék" miatt stresszel.

Még jobban is keresne az Aldiban, és munkaidő után nem kéne dolgoznia...

A testvérem menthetetlen.

2022. febr. 10. 08:27
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Hiába veszekedtek itt, majd a Fidesz eldönti hogy ad e a tanároknak élhető munkakörülményt vagy sem.
2022. febr. 10. 09:44
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

#34 Hiába mondod neki. Ha meg leírnád, hogy a tanár tesód fejből nyomja az óráit - akkor meg azzal lenne baja, hogy azért tart itt az oktatás, mert a tanárok nem hajlandóak készülni az óráikra.

Aki eldöntötte, hogy szerinte a tanárok a hibásak egyedül azért mert a diákok nem tudnak többet és jobban, mint régebben, annak hiába magyarázol.

Mindig vicces amikor számon kér engem is egy ilyen alak. Csak azt nem tudta még egyik sem megmondani, hogyha az osztályban amelyiket tanítok, van 3 olyan aki kitűnő eredményeket ér el, versenyen is jól szerepel, meg van 3 aki megbukik, akkor melyik is lesz az amelyik az én tanári munkámat minősíti? Mert ha csak a bukottakat nézzük, akkor lehet mondani, hogy rosszul csináltam. Na de akkor mi van a kitűnőkkel, versenyzőkkel? Vagy ha mindenkinek ötöst meg négyest adok csak, mert olyan könnyű feladatokra lehet jegyet szerezni, akkor én jó tanár leszek vagy rossz? Tudni fognak ettől ténylegesen a diákjaim valamit vagy csak szép jegyeik lesznek az ellenőrzőjükben?

2022. febr. 10. 10:08
 36/38 EagleHUN ***** válasza:
91%

"másként kell oktatni a szorzótáblát"

Lehet másként is:

https://www.youtube.com/watch?v=VJf8XAhC550

2022. febr. 12. 01:11
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
30 : Én tanár vagyok és értsd meg ez nekünk nagy kihívás!!
2022. febr. 12. 02:06
 38/38 anonim ***** válasza:
31%

#30 "Az m6-os csavar tíz éve is ugyanaz volt és tíz év múlva is."

Meg tudom érteni. Én is ismerek olyen tanárt akinek akinek egy M6 csavar nagy kihívás.

2022. febr. 12. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!