Ez valami vicc, hogy a Fidesz 12 évig kb nem fizetett nyugdíjat, most meg a választások miatt kiszór 80 ezer Ft-nyi aprópénzt?
Figyelt kérdés
Ezzel szerintem a 10%-át sem kapják vissza a nyugdíjasok, akiknek bezsebelte a nyugdíjukat a Fidesz.2021. nov. 12. 17:58
1/15 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülye kérdést kitalálni? Folyamatosan emelkedtek a nyugdíjak.
2/15 anonim válasza:
Nem fizetett nyugdíjat? Ez valami vicc?
3/15 anonim válasza:
Nem is ez a baj, megérdemlik a nyugdíjasok, ilyen nevetséges nyugdíjak mellett amiket a legtöbben kapnak meg főleg. Ami engem zavar hogy én valahogy mindig kimaradok az osztogatásból. 29 éves vagyok, nem nyugdíjas. Nem ugrottam bele egy kapcsolatba, nem vettem el senkit hogy hozzámvágjanak 10 millió babavárót, nem írtam alá előre 3 gyereket sem a CSOKért, az egyedülálló fiataloknak úgy néz ki semmi sem jár, mindenki másnak igen.
4/15 anonim válasza:
Ez csak valami segítség annak akik gyermeket vállalnak, ennyi.
6/15 mindentudó99 válasza:
Nem fizetett? De aljasok.
7/15 anonim válasza:
Jövőre az összefogás ezt is el fogja számoltatni a fideszesekkel.
8/15 anonim válasza:
Ebben a putri országban olcsó egy ember szavazata.
9/15 anonim válasza:
Kérdező másik TV csatornát néz 😂
10/15 anonim válasza:
A 3 van igaza ö semmit nem kapot csak fizetet szép állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!