Elég 9 ezer forint a nyugdíjasok szavazatai megvásárlásához az önkormányzati választásoknál a Fidesznek? Nem kapnak egy kicsit sokat?
Szerintem a környéken egy ezresél leszavaznának bárkire. Na jó nem bárkire hanem aki adja.
Miért magadból indulsz ki?
Te szavaznál 9000Ft-ért bárkire is? Vagy akár egy ezresért?
Közeleg a választás, ZSAROLNI, FENYEGETNI IS tudni kell..
Ezt teszi végső kétségbeesésében a kormány!
Bajba van a Fidesz, nem kérdés!
A sorozatosan felbuggyanó közbeszerzési, csalási, pénzmosási és más egyéb botrány miatt a vesztét érzi a kormány, ezért kell hogy "életben maradjon" a Fidesz!
te kaptál valaha támogatást a kormánytól?
3 gyerek után semmilyen támogatást nem kapok a kormánytól, hiába ígérget ingyen könyvet meg mindent, ígyis 50 ezret fizettem CSAK A KÖNYVEKÉRT!!!
Füzet, ceruza, toll, tolltartó stb... ezek még nincsenek!
Mindet a saját pénzemen kell megvennem!
És te erre szavaztál??
Egyébként szerintem tényleg így lesz: egyszer valamelyik el kezd beszélni felvételeket közzétenni ömleni belőle az összes mutyi stb.
És kiborul a bili.
Persze az a kérdés hogy a fanatikus fidesz szavazónak mikor lenne elege. Mennyire kéne durvát csináljon Orbán és köre hogy "besokkaljon".
A mentális függőség mikor oldódna... olyan politikai hipnózisszerű állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!