Mit gondoltok arról, hogy ez a liberális vicc ma már valóság?
Liberális anyukát megkérdezik.
- Na és milyen nemű a kicsi?
Mire az anyuk ő felháborodva:
- Majd ő eldönti, ha felnő!
(Pontosabban ezen már túlmutat a valóság: Skóciában már 4 éves kortól "dönthetnek" a nemükről a gyerekek.)
Amit írtál inkább egy ilyen fidesz propaganda fo s, sunyi provokáció.
gyenge.
amit én észrevettem a témában, hogy megfordult a világ ez a játszótéren vehető észre.
az anyukáknak ez a program a telefon nyomkodásról szól, hiába kiabál a gyerek hogy-anya, figyelj!
és az apukák meg mennek a homokozóba, építik a várat a gátat stb.
egész nyáron néztem és ez megy már.
gyakorlatilag megfordultak a szerepek és az apukák nevelik a gyereket, ők játszanak vele, hozzájuk kötődik jobban.
szóval érdekes változás.
Egyáltalán nem gondolom, hogy valóság ez a ,,liberális vicc” lenne, amit leírtál.
A valóság az, hogy egyre több helyen elfogadják a másságot, és egyenlő jogokat biztosítanak mindenkinek, ez a liberalizmus.
Bírom az ilyen tipikus jobboldali beállítottságú, magukat normálisnak tartó egyéneket. :)
Nyilván sokkal jobb volt a világ pár száz éve, amikor szinte semmilyen szabadsága nem volt az emberiségnek, az emberek többsége éhezett, dolgozott éjjel-nappal, semmi szórakozási lehetőségük nem volt csak az elitnek.
6#
Hogy függ össze a kettő téma?
Amiről te írsz, azaz életszínvonalat, munkatörvénykönyv alakulását jellemzi.
Szarabb volt élni a 20-as években,egy átlagembernek?Igen, mivel más volt a kereskedelem, munkahelyek,gazdaság.
Amiről a kérdező ír, az a dekadencia erénnyé alakulása.
7-es!
Nem függ össze a téma? Amit én írtam, azaz emberiség fejlődéséről szól mind anyagi, mindpedig szellemi szinten. Szerencsére a nyugati civilizációban egyre kevesebb olyan ember van, aki útját állja a fejlődésnek, ott már tanultak a történelmi hibákból, az emberi szabadság a legfontosabb. Mi még nem tartunk ott ahol ők, mivel az élet minden területén legalább 50 évvel levagyunk maradva, de ami késik nem múlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!